2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا آدم می‌ترسه.

اره.ی بارم زود چندماه پیش صب ساعت هفتواینا بیدارشدم رفتم پرده رو کنارزدم تو آشپزخونه یهو یه نفر سفید پوش به سرعت از جلوم رد شد هرچی نگاه کردم دیگ نبود هرچی به همسرم میگفتم ی جوری حس میکردم باور نمیکنه

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
اره بخدا.نه همیشه هست نمیدونم بخدا اون موقه بارداربودم اینطوری بودم الان بعضضی وقتا دخترم تو خواب جی ...

من خییییلی اذیت میشدم ازهمزادهزاربرابرخطرناکتربوداسیب جدی میرسوندبهم هفت سال شبانه روزخواب نداشتم .تارفتم پیش یکی که فامیلمونه برای کسی کاری انجام نمیده چون قلبش مشکل پیداکرده خیلیم هزینه کردم ولی واقعاجواب داد،بعدش بهم گفت هرشب حتماقبل خواب ایت الکرسی باصدای بلندبخون وچهاردورخونت اتاقها پارکینگ اشپزخونه وهرچهاردیواری که توخونت هست آیت الکرسی تا کن بچسبون زیرمثلاتایلو ساعت یاپشت کابینت که کسی نبینه من بیست تاچاپ کردم.ازاون روزبه بعدکه این کارارومیکنم هیچچچچچچی ندیدم

اره.ی بارم زود چندماه پیش صب ساعت هفتواینا بیدارشدم رفتم پرده رو کنارزدم تو آشپزخونه یهو یه نفر سفید ...

خوبه همسرت نمیترسه😂...من باشم از اون خونه همون لحظه فرار میکردم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
من خییییلی اذیت میشدم ازهمزادهزاربرابرخطرناکتربوداسیب جدی میرسوندبهم&n ...

واقعااا خیلی ممنونم منم اینکا و میکنم من میرم حموم صدای جیغ زن و مرد و بچه میشنوم زیر آب انقد همسرمو صدامیزنم میگم چرا به دخترمون نمیرسی داره گریه میکنه هیمیگه کجاست طفلکی خوابیده انقد زیرآب سوره ناسرو میخونم. ی مدته آرومه اوضاع

واقعااا خیلی ممنونم منم اینکا و میکنم من میرم حموم صدای جیغ زن و مرد و بچه میشنوم زیر آب انقد همسرمو ...

منم موج منفی حس میکنم تو خونمون  همش احساس میکنم من و صدا میزنن

خوبه همسرت نمیترسه😂...من باشم از اون خونه همون لحظه فرار میکردم

مستاجریم به همسرم میگم من از این خونه میترسم از اینجا بریم الان دنبال خونه میگردیم من خیلی شدید از یکی از اتاقامون میترسم به همسرم گفتم گفت کلیدش میکنم حق نداری بری اون تو چیزی خاستی برمیگردم باهم میریم میاریم 🤣🤣