2777
2789
عنوان

خانم های باردار خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 48 پست
بارداری و پسر شدن نی نی

چه کاریه کی بهت گفته؟ جوش شیرین تزریق میکنن واسه از بین رفتن عفونت در واقع تکیز شدن رحم ولی فکر نکنم ربطی به پسر شدن داشته باشه واسه پسر شدن باید مواد غذایی رو تغییر بدی مثلا خود کاسنی هر دوتا تون بخورین بچه میشه پسر ولی عرقش فایده نداره ها باید کاسنی باشه یا خودت تا میتونی توت فرنگی بخوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه قبل عفونتم برطرف شد یعنی دوباره ممکنه برگشته باشه؟؟ البته دو روز هست ترشح سفید و کشدار هست

تزریق کردی؟ 🤣🤣🤣🤣باید میزدی تو رگ

آخه دختر نابود کردی که باید خودتو باهاش بشوری فقط

تزریق کردی؟ 🤣🤣🤣🤣باید میزدی تو رگ آخه دختر نابود کردی که باید خودتو باهاش بشوری فقط

گفتم یه کلمه مناسب باشه  

اخه خیلی ها عضو هستن به خاطر اون

تا ماه های بعد فقط شست و شو   

ما ب چند نفر توصیه کردیم خوردن،ب لطف خدا بچه شون پسر شد،البته موارد دیگه ای هم هست،ولی اینم موثره

خییییلی محبت کردی واقعا ممنونم گلم

ممنون از مهربونیت،،

دلت شاد و لبت خندون به امید خدا

اره گلم ...دوستم گف رفته دکتر و بچش پسر شد ماه بعد دیگه انجامش نمیدم چون درد داشتم یکم ترسیدم

هیچ وقت این کار و نکن چون ph رحمت و جابه جا میکنی و عفونت میگیری ..تزریق زیاد و الکی جوش شیرین رحمت و خشک میکنه خودش نازایی میاره..

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
خییییلی محبت کردی واقعا ممنونم گلم ممنون از مهربونیت،، دلت شاد و لبت خندون به امید خدا

عزیزم تو تاپیک وزن جنین ۳۱ هفته بیا اونجا برا چندتا دوستام توضیح دادم برا جنسیت بخون شاید ب کارت امد تجربه شخصی خودمه ولی چون حوصله اینکه بحث کنم در مورد جنسیت و این حرف ها تاپیک جدا براش نزدم

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان