2777
2789
عنوان

نابودترین خالی بندی ها

1032 بازدید | 74 پست

شما هم دوست دارین تعریف کنید.

سیزده سالم بود، به بچه ۷ساله فامیل که خیلی اذیت میکرد. گفتم ببین من قاتلم یکنفرو کشتم الانم از زندان ازاد شدم😐😏.

هشت سالم بود به مامانم گفتم امروز پنکه سقفی کلاس افتاد گردن چندتا از بچه هارو کند و اونا مُردن😐😐 (میفهمید هشت ساله ام دیگه).

چهارده سالم بود از باشگاه برمیگشتم خونه خیلی تو جو بودم تا رسیدم خونه ساک مو انداختم و گفتم خیلی خسته ام یه موتوری داشت یه خانمی رو مس دزدید، دویدم دنبالش با لگد زدم تو صورت افتاد و خانمه رو نجات دادم😯😮😢😄

با آرزوی سلامتی همه جاندارن🤲🤲

چند شب پیش تو سایت اتفاق افتاد خخخخخخخ

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

✔بامن ازدواج کن :عاشقت شدم 😹😹😹😹

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

چه  از بچگی خالی بند بودی اسی😁😁😁

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞