2777
2789
عنوان

بیبی چک مثب شد دوبار ولی الان ازم خون اومد ینی سقط شده

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست

دکتر نیس بیمارستان هست بخش زایشگاه کامل هست هم سنو میگیرن ازت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شما میخای کارت جلو بیفته پذیرش 24 رو نصب کن یه دکتر زنان با ویزیت ارزون پیدا کن ویزیت آنلاین شو از 7 ...

له نظرت الان برم ببینم یه دکتر غیر دکتر خودم ویدا میکنم برم ایشون ویزیتم کنه البته پنجشنبه ها هیچکس نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش بارداری میگین گرون میوفته؟اخه فقط میخوام خیالم راحت بشه بدبختانه جواب ازمایشم چند روز طول میک ...

ن کی گفته همین ۱ ماه پیش جاریم بدون بیمه و ازاد انجام داد ۱۵۰ تومن بود جوابش هم ۳ ساعته میاد

له نظرت الان برم ببینم یه دکتر غیر دکتر خودم ویدا میکنم برم ایشون ویزیتم کنه البته پنجشنبه ها هیچکس ...

فک نکنم پیدا کنی 5 شنبه س

عمومی خاد بود اونم هم مینویسه ولی آزاد حساب خاد شد احتمالا

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

اره الان میرم بیمارستان قسمت زنان و زایمان شدیگه

اره برو چک میکند برات کامل وضعیت تو بهت میگن هرچی لازم باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مگه اول دکتر نباید بنویسه ؟همینجوری برم سونوگرافی چی بگم کیشه بکی من هیچ تجربه ای ندارم یا وایسم شن ...

برو مطب نیازی نیس دکتر برات بنویسه تو مطب برات سونو انجام میدم برا دکترت توضیح بده چی شده من که یکی و میشناسم کلا تو دوره حاملگی هرماه یه کم خونریزی داشت ولی خدارو شکر بچش سالم به دنیا اومد

حتما برو دکتر، من ماه اول بارداریم خون دیدم لکه نبود حدودی بخوام بگم یه قاشق یا به قول شما لباسم خیس شد احتمال داره بچت مونده باشه ولی حتما برو دکتر اگه سقط شده که رحمتو پاکسازی کنن اگه مونده هم دارو بهت بدن که سقط نشه