2777
2789
عنوان

نابودترین خالی بندی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 74 پست
چی تعریف کن

دو نفر اومدن بازار گرمی کردن که آره یکی رو میخوایم دستش را رو کنیم ...شمارش معکوس گذاشتن و گفتن نیم ساعت دیگه تاپیک میزنیم و ....

در انتها یه تاپیک زدن که اسکرین به عنوان مدرک رو کردن

اسکرین فتوشاپ بود اونم ضایع ضایع

خخخخخخخخخخخ

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂

به قد و قواره و سن و سالت نمی اومده هیچکدوم

😂😂😂😂😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

چه چاخانهای تابلویی😅😅😅😅

من خیلی صادق بودم ولی خواهرم  کلاس دوم بود معلم گفته بود چرا مشقهاتو ننوشتی؟گفته بود داییم شهید شده درگیر اون بودیم  نتونستم‌☹داییم وقتی شهید  شد مادرم ۱۰ سالش بوده😞

معلم مادرمو صدا کرد تسلیت بگه مادرم هنگ کرده بود😐گفته بود دوروغ گفته.تنبیهش کنید تا ادب بشه😅😅😅😅

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
@مینا8282    

فداااااات 😍بهروز بدمینتون خالی بند😆😆😆😆

😂😂😂😂باحال گفتی 

من بیشتر اروم بودم😌😌😌

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
چه چاخانهای تابلویی😅😅😅😅 من خیلی صادق بودم ولی خواهرم یه کلاس دوم بود معلم گفته بود چرا مشقهاتو ...

😂😂

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
چه بیکار بوده

خیلی علاف و بیکار و مغز نخود فرنگی 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺