2777
2789
عنوان

نابودترین خالی بندی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 74 پست
ولی من اگه جای شما بودم ممکن بود واسه قلک برم😥 ولس واسه دیدن جادوگر وحشتناک هرگزززز😅😅

از مادرم خیلی میترسیدم😓به طرز وحشتناکی کتکم  میزد.یعنی وقتی باخشم نگاهم میکرد واقعا استوپ میکردم و خشکم میزد🤕🤕🤕ولی تخیل قوی ای داشتم و کنجکاو بودم😁

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
مورد مثه ایشون تو فامیل داشتیم هنوزم خانوادگی همونطورن نقشه میکشن و طبیعی بازی میکنن عقل جنم نمیرس ...

الان دختر خوبی شده😄😄😄معتقد و مهربونه.دوتا بچه داره.اونموقع هم پدرش خسیس بود اینا هم ۵ تا بچه بودن کمبود داشت این کارهارو میکرد.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سوم دبستان ک بودم خیلی خالی بند بودم مثلا میگفتم فلانی تو کلاس می گو زه گاهی تو شلوارش هم پر پی پیه 😐😐کلاس خیلی بود میده و فلان 

یا مثلا میگفتم یه بچه ها کوکو سبزی، مرغ، ماهی،گردو میاره زنگا تفریح میخوره🤪🤪🤪 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
من ته خالی بندیم این بود که به شاگردام گفتم تو خونتون و تو کلاس دوربین مخفی دارم حواستون به رفتاراتو ...

تنها نبودی معلم محترم

اکثرن همینو میگفتن بهمون😅

با آرزوی سلامتی همه جاندارن🤲🤲
من سوم دبستان ک بودم خیلی خالی بند بودم مثلا میگفتم فلانی تو کلاس می گو زه گاهی تو شلوارش هم پر پی پ ...

تو کار ورود و خروج غذا بود فقط تخیلتون😂😂

تو کار ورود و خروج غذا بود فقط تخیلتون😂😂

والا بخدا روانی بودم😂😂😂 ی داستانای تخیلی از پی پی و غذاها اون دخترا میگفتم خودم الان یادم میاد میخام سرمو بکوبم دیوار 

بعد یادمه مامانم همه بچه ها رو میشناخت میفهمید دوروغ میگم ولی مینشست گوش میکرد و میخندید منم بیشتر اب و تاب میدادم😆😐😐😐😂😂😂

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
والا بخدا روانی بودم😂😂😂 ی داستانای تخیلی از پی پی و غذاها اون دخترا میگفتم خودم الان یادم میاد می ...

وای مثه مامان من ، خدا رحمتش کنه خیلیم خوب توجه میکرد فکر کنم قند تو دلش اب میشد اینقدر متنفکر بودم

😅😅😂😂😂😂

وای مثه مامان من ، خدا رحمتش کنه خیلیم خوب توجه میکرد فکر کنم قند تو دلش اب میشد اینقدر متنفکر بودم ...

خدا رحمت کنه مادرتو🌹

اره با خودشون  میگفتن جلب چ خلاقم هس