2777
2789
عنوان

کلاژن خوراکی

3064 بازدید | 9 پست

سلام 

دوستان مرتبه دوم دارم تاپیک می زنم 

اگر کسی کلاژن خوراکی استفاده کرده بگه از چه برندی استفاده کرده و آیا راضی بوده یا نه 

ممنون 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بله،هم مصرف کننده ام هم فروشنده😊اگه سفارش داشتی درخدمتم.

چه برندی؟ 

راضی هستید 

میشه بگید چه انتظاراتی می تونم ازش داشته باشم و چه مدت باید مصرف کنم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه برندی؟  راضی هستید  میشه بگید چه انتظاراتی می تونم ازش داشته باشم و چه مدت باید مصرف ...

الن بیوتی.  دو نوع داریم:1.به صورت پودره با آب یا آبمیوه مخلوط میشه و روزی یکبار استفاده میشه. واسه کسایی که رژیم لاغری دارن توصیه میشه، باعث میشه میل به ریزه خواری کم بشه و احساس سیری بوجود میاد. 

2.قطره ی خوراکی، که اونم ده قطره به آب یا آبمیوه اضافه میکنید و میل میکنید. واسه افزایش کلاژن سازی، تقویت پوست و مو و استحکام ناخن و بازسازی پوسته. من خودم قطره استفاده میکنم چون اضافه وزن ندارم، راضی ام عوارضی هم نداره. 

الن بیوتی.  دو نوع داریم:1.به صورت پودره با آب یا آبمیوه مخلوط میشه و روزی یکبار استفاده میشه. ...

مچکرم عزیزم که وقت گذاشتی توضیح دادی 

خواستم تهیه کنم مزاحمت میشم 😍

مچکرم عزیزم که وقت گذاشتی توضیح دادی  خواستم تهیه کنم مزاحمت میشم 😍

سلام عیزم. ببخشید پودر کلاژن گرفتی؟ موثر بود؟؟

واسه لاغری و کاهش اشتهام موثره؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بله من یه مدته از قطره آلن بیوتی استفاده میکنم که هم سیلیس داره هم زینک هم کلاژن سازی عالی داره پادرد شدید داشتم برطرف شد ریزش موهام هم کاملا قطع شد برای مامانم هم خریدم هم کمردرد خوب شد هم اینکه بعداز کرونا ریزش مو داشت اونم قطع شد خیلی راضی بودیم اگر خواستید با این شماره تماس بگیرید من کمکتون کنم برای خرید ۰۹۲۱۶۷۱۴۵۷۰

دکتر میر حسین کاظمی 

متخصص طب مکمل :

* ویزیت حضوری و آنلاین

* تشخیص اصولی و صحیح مزاج

* تشخیص بیماری ها از طریق چهره شناسی ، عنبیه ، زبان ، کف دست و ویژگی های ظاهری

* ارائه ی سبک زندگی سالم مطابق با استعداد بدن شما 

* درمان با تدابیر طب مکمل ( سنتی)

* تجویز ، تهیه و ارسال داروهای گیاهی و طبیعی کم یاب

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره تماس جهت هماهنگی :

09367461816