2777
2789
عنوان

چه کنم از این وضع خارج شم

340 بازدید | 32 پست

از قبل عید احساس بیهودگی میکنم نه مسافرتی رفتم نه خریدی و اینکه  دو تا از دوستانم بدلیلی باهاشون کات کردم...فقط یکی دو تا دوست دارم که شرایط زندگیشون اجازه بهشون نمیده مثل من پایه تفریح و مسافرت باشن، خیلی دلم میخواد برم با تور های تفریحی برم مسافرت، اما دوست پایه ندارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما راه حلی به نظدتون نمیاد😎

من تنبلم شدم تو این چندوقته سعی میکنم برم یچیزی ثبتنام کنم سرم گرم شه فعلا

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇

الان شرایط ویژس‌پس باهاش ویژه برخورد کنید دیگ.

سخت نگیرید اصلا هم بیهوده نیست کاراتون خوب خودتونو مشغول کنید من مثلا خودم بدترین شکست هشقیو خوردم الان به خاطر اینکه نرم چکش‌نکنم اومدم تو این سایت دارم فعالیت میکنم هی کامنت میزارم فقط تا یکشنبه این هفته بیاد سریع عازم شم خدمت اونم تو دل کویر سمنان جایی ک فقط بیابونه و عقرب و مار ورتیل....

یک لحظه خودتونو بزارید فقط جام(تاپیک اولم هست نوشتم همه چیو)

تازه شکست عشقی خوردید و عازم خدمت تو دل کویرید