2777
2789
عنوان

امتحان شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 72 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءاله قبول شی.قرص چی گرفتی؟؟قیمتش چنده؟منم بگگیرم

ممنون عزیزم ان شاالله ... رفتم داروخانه محلمون به دکتر گفتم میخوام امتحان رانندگی بدم قرص آرامبخش که خواب آور نباشه لطف کنین پروپرانولول 20 دادن آخه من اصلا خیلی خیلی به ندرت قرص میخورم خوشم نمیاد از دارو برا همین هر چی بندارم سریع اثر میکنه  2000 تومن دادم برا یک ورق

شهزاده و پرنسس
منم بچه هام کوچیکن اراده داشته باشی حله

مرسی از امیدت عزیزم. خیلی وقته حرفشو میزنم می‌خوام برم ولی به قول شما اون اراده رو باید بکنم.

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اصلا به خودت استرس نده،اصلا فکر کن مربیت پیشت نشسته، شما اگه ماشین داری باهاش تمرین کن منم بار دو ...

خدا رو شکر باشه حتما میخونم شب قبلش دعا کن برام عزیزم

شهزاده و پرنسس
😂ینی نا امید نشو خواهر من۱۷بار رفت یک سال طول کشید الان. راننده س😁

یا خدا خواهر جان حتما دعا کن برام به داداشم گفتم داره میخنده میگه تو رکورد میشکنی 😭😭😭

شهزاده و پرنسس
منم ۳ دفعه رد شدم 😢 دفعه اخر نامردی کرد افسره . گف پارک ۳۰ سانت کن کردم بعد گف چرا کردی جلو تقاطعه ...

وااای  راست میگه باید میگفتین با اجازه چون تقاطعه  پس موند هفته ی بعد ؟ ان شاالله قبول میشین برای من هم دعا کنین

شهزاده و پرنسس
یا خدا خواهر جان حتما دعا کن برام به داداشم گفتم داره میخنده میگه تو رکورد میشکنی 😭😭😭

نترس بابا😁منم مهر ماه میخوام برم😍فقط خودتو باور داشته باش

به این فک کن که الان همه راننده ن

دیدی بعضیارو ادم فک میکنه هیچی حالیشون نیس ولی میشینن پشت رل،ما چیمون از اونا کم تره😏مام میتونیم💪

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
نترس بابا😁منم مهر ماه میخوام برم😍فقط خودتو باور داشته باش به این فک کن که الان همه راننده ن دیدی ...

راست میگی عزیزم ... چرا انقدر دیر ؟ 

شهزاده و پرنسس
من فردا باز امتحان دارم.خدا کنه نشم

میشی ان شاالله عزیزم آخه بدبختی منو نوشتن برا شهرک آزمایش اونجا هم خیلی سخت میگیرن برا من هم دعا کن عزیزم

شهزاده و پرنسس