2777
2789
عنوان

۸ روز تاخیر در پریود بیبی چک منفی😣

19889 بازدید | 73 پست

سلام دوستان وقت بخیر من نزدیک یکسال اقدام ب بارداری داشتم و نمیشد یکی دو بار پریودم عقب افتاده بود ولی هردفعه علائم پریود شدن داشتم مثل دل دردو اینا بعد دوسه روز تاخیر پریود میشدم ولی این ماه هیچ علائمی از پریودی ندارم همینطور بارداری دیروز بیبی چک استفاده کردم ولی منفی بود ۲۰ این ماه باید پریود میشدم ولی ۱۹ ام و ۲۰ ام لکه بینی قهوه ای داشتم و ی کوچولو دل درد از اون روز ب بعد ن علائمی داشتم ن چیزی الان نمیدونم دقیقا چیکار کنم نوبت دکترم گرفتم ولی گفته ۸ بیا تا اون موقعم خیلی مونده نمیدونم تا وقت دکترم پریود بشم یا ن کسی از شما اینجا علائمای منو داشته و باردار شده یا ن میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی سر در گمم😑😑

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍

ان شالله که باشی

منم اینطورم بیبی منفی بود ولی پریود نمیشم. من فعلا بچه نمبیخوام

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تا بیست روز تست ادرارم منفی میشد بعد ک از دادم مثبت شد ممکن دیر معلوم شه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

منم پریودام منظم بود و ماه پیش ۵ روز تاخیر داشتم و فقط لکه بینی داشتم این ماه رفتم دکتر فهمیدم تنبلی تخمدان گرفتم

ولی شما ایشالا باردار باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزيزم منم بعد پنج روز تاخير تو پريوديم لكه بيني قهوه اي داشتم بعدش قطش شد چندروز بعدشم بي بي چك  استفاده كردم دوتا خط در اومد،آزمايش خون هم دادم گفتن بارداري...

بنظرم يه بي بي چك ديگه بيار علائمي كه گفتي علائم حاملگيه 

صددرصد بارداری،مباارکه...خب چرا نمیری یه ازمایش خون هم بدی خیالت راحت شه؟؟؟تزریق آمپول هم داشتی؟؟

خانوم من تزریق آمپول داشتم رو14آمپول بیبی بدیک ساعت هاله قهوایی انداخت امکان بارداری هست یااثردارو؟؟؟؟

💔

صبر کن عزیزم احتمالا اون لک ها لانه گزینی بوده. خیلی امید دارم باردار باشی. بعضیا اینجا میگفتن لقاحشون دیر انجام شده. الهی که به حق امام صادق باردار باشی. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
خانوم من تزریق آمپول داشتم رو14آمپول بیبی بدیک ساعت هاله قهوایی انداخت امکان بارداری هست یااثردارو؟؟ ...

عزیزم من خودم الان روز شونزدهم تزریقم هست،بی بی تاحالا نزدم،برای همین چیزهاش.فردا میخوام برم ازمایش خون بدم،اما من دو سه روز دیگه موعدمه،تا حدودی علائم پریودی رو دارم،خودم چشمم آب نمیخوره،لکه بینی و دردسینه هم میگند ندارم.خیلی ناراحتم

ببین من تا بیست روز تست ادرارم منفی میشد بعد ک از دادم مثبت شد ممکن دیر معلوم شه

وای یعنی میتونم امیدوار باشم؟😍

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍