2777
2789
عنوان

۸ روز تاخیر در پریود بیبی چک منفی😣

| مشاهده متن کامل بحث + 19927 بازدید | 73 پست
خانوم من تزریق آمپول داشتم رو14آمپول بیبی بدیک ساعت هاله قهوایی انداخت امکان بارداری هست یااثردارو؟؟ ...

کی بی بی چک زدی؟ 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوم من تزریق آمپول داشتم رو14آمپول بیبی بدیک ساعت هاله قهوایی انداخت امکان بارداری هست یااثردارو؟؟ ...

بعد از یک ساعت؟! معمولا ۵ تا ۱۰ دقیقه اعتبار داره

بیبی چک مارک روژان ۵ دقیقه س

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

صددرصد بارداری،مباارکه...خب چرا نمیری یه ازمایش خون هم بدی خیالت راحت شه؟؟؟تزریق آمپول هم داشتی؟؟

چرا؟

وای این تاپیک ترس انداخت تو دلم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

صددرصد بارداری،مباارکه...خب چرا نمیری یه ازمایش خون هم بدی خیالت راحت شه؟؟؟تزریق آمپول هم داشتی؟؟

نوبت دکتر دارم گفتم برم دکتر اون برام ازمایش بنویسه تزریق امپول نداشتم ن

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍

من هیچ وقت دقت نمی کردم چندم به چندم پریود میشم الانم دقت نمی کنم ولی زمانی که برای اقدام بودیم برای من ۳هفته مثل اینکه عقب افتاده بود منم اصلا انگار نه انگار شکم نداشتم که حاملم تازه رفته بودم همراه دوستم اون ازمایش بده دیدم ازمایشگاهش مفتیه گفتم خودمم یه ازمایش بدم شاید درد و مرضی داشتم دادم دیدم حامله م 

انشالله که توهم حامله ای

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
مارک مدیکوربود

باید ببینی رو بروشورش نوشته چند دقیقه

عزيزم منم بعد پنج روز تاخير تو پريوديم لكه بيني قهوه اي داشتم بعدش قطش شد چندروز بعدشم بي بي چك &nbs ...

میترسم این بی بی چکم منفی باشه بازم اعصابم بریزه ب هم😢

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍
نوشته ده دیقه تا یک ربع ولی من قبلا بیبی زدم اصلا بدچندساعت هاله ننداخت ولی این انداخت

خب توجه نکن. بعد از یک ربع اعتبار نداره

بعضی وقتا پیش مبیاد رنگش پخش میشه. بخاطر همون میگن بی اعتباره