2777
2789

امروز روز دهم بعد زایمانمه ... 

باید غسل نفاس انجام بدم 

ولی خونریزی من ادامه داره ... 

بعد غسل باید نمازمو باز در صورت خونریزی بخونم یا باید خونریزیم تموم شه 

ممنون میشم کمکم کنید 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش رو باید استحاضه در نظر بگیری بر اساس قلیله یا کثیره بودن عمل کنی.

از ایشون هم میتونی بپرسی

@بانوی_بی_نشان  

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

اگر عادت مشخصی در حیض داشتید باید به تعداد روزهای عادت نفاس می گرفتید و سپس غسل می کردید و تا ده روز بعد اگر لکه بینی و خونریزی داشتید طبق وظیفه مستحاضه عمل کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله باید غسل کنین حتی اگر خونریزی دارین باید نماز بخونین و خونریزی پای استحاضه بذاری 

میشه حکم استحاضه رو برام توضیح بدین عزیزم

بعدش رو باید استحاضه در نظر بگیری بر اساس قلیله یا کثیره بودن عمل کنی. از ایشون هم میتونی بپرسی @ ...

خیلی شرعی گفتی 😐

من حالیم نشد خخخخخ

اگر عادت مشخصی در حیض داشتید باید به تعداد روزهای عادت نفاس می گرفتید و سپس غسل می کردید و تا ده روز ...

من روزهای پریودیم معمولا 7 روز بود 

امروز ک روز 10 بعد زایمان هست ... غسل نفاس کنم و 7 روز دیگه هم دوباره غسل کنم ینی ؟ 

گیجم ی کم 😐

من روزهای پریودیم معمولا 7 روز بود  امروز ک روز 10 بعد زایمان هست ... غسل نفاس کنم و 7 روز دیگ ...

باید تا روز هفتم بعد از زایمان نفاس می گرفتید،پایان روز هفتم غسل نفاس می کردید و الان باید ببینید میزان خونریزی شما چقدره و طبق وظیفه نوع استحاضه عمل کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
باید تا روز هفتم بعد از زایمان نفاس می گرفتید،پایان روز هفتم غسل نفاس می کردید و الان باید ببینید می ...

چقدر گیج کننده شد برام 😐

احساس خنگی بهم دست داد 

بازم ممنون گلم 

چقدر گیج کننده شد برام 😐 احساس خنگی بهم دست داد  بازم ممنون گلم

گیج کننده نیست عزیزم

شما الان غسل کنید.نماز های سه روز اخیر هم قضا کنید

لطفا برای مادرشدن منم دعا کن عزیزم 😊

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین