2777
2789
عنوان

تروخدا بیایییننن یه لحظه وقتتون رو نمیگیرم نمیدونم چیکا کنم خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 60 پست
بهش پیام  بده با لحن عاشقانه  که عزیزم هر چی فکر میکنم تو برام با ارزش تری و دلم میخواد ب ...

اره خوبه این ولی نمیدونم ک بیاد وقتش نشد نریم اتاق حسابی دلش میشکنه بازم شروع میکن ب بحث😒

اره ولی اقا میخاد بریم اتاق😒

خوب اتاق که همش پر نیست بلاخره خالی میشه یه 10 دقیقه مهمان هم که شعور داره میفهمه که تازه عروسی و باید برات جا خالی کنن به نظر من بگو تو که میخوای بیای ببینید اون روز چی میشه مشد برید تو یه پارکی جایی حتی میتونید مسافر خونه هم بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی باش فردا بهش میگم:)))

اره خانم سخت نگیر اولش همینه بیقراری و عاشقی شما که مال همید واسه همیشه نشد یه وقت دیگه میدونم مهمانا هم جا براتون باز میکنن در اصل اومد خونه سلام کرد ببرش تو اتاق و در رو قفل کن

اره خانم سخت نگیر اولش همینه بیقراری و عاشقی شما که مال همید واسه همیشه نشد یه وقت دیگه میدونم مهمان ...

بعده ناهار اینا دیگ میریم ولی کاش بریم طبقه بالامون من ب مامانم میگم ک بهش بگه چون تو اون شرایط اون میگ ک برین بالا اینا جلو مهمون رومون نمیشه

بعده ناهار اینا دیگ میریم ولی کاش بریم طبقه بالامون من ب مامانم میگم ک بهش بگه چون تو اون شرایط اون ...

خوبه که زن باید بهترین شرایطو برا مردش فراهم کنه بعد ایه یاس بخونه هر چند مردا ناز زیاد میکنن مجبوری راضیش کنی

عزیزم نامزدی خیلی شرایط سختیه مخصوصا ک طرفت درک نداشته باشه یکمش طبیعیه به خاطر دوری و دلتنگیه ولی یکمش بچه بازیه دلیلی نداره با تو قهر کنه تو ک نمیتونی مهموناتونو بیرون کنی ک اقا به خواستش برسه زودتر تکلیفتو مشخص کن عروسی بگیر راحت میشی اگرم حرفی زد بگو عروسی کنیم جبران میکنمو این حرفا زیادی لوسش نکن پرو میشه 

عزیزم نامزدی خیلی شرایط سختیه مخصوصا ک طرفت درک نداشته باشه یکمش طبیعیه به خاطر دوری و دلتنگیه ولی ی ...

والا همینو بگو درک نداره اصلا این کرونا لعنتی نمیزاره ک وگرنه چن ماهه پیش عروسیمون قرار بود بشههه😔