2777
2789
عنوان

تروخدا بیایییننن یه لحظه وقتتون رو نمیگیرم نمیدونم چیکا کنم خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 60 پست
اهوم نمیدونم ک چی بگم دقیقا اره فقد ب فکره خودشون بعدا میگن ارزشی قاعل نیسی برامم😏

عزیزم کمی سیاست به خرج بده 

هر مردی بود همین حرف رو میزد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
روزی یکی دو ساعت اشکال نداره بلاخره شوهرت به خاطر تو میاد  کمی پیش اونا بشنید بعد شوهرت بره ات ...

😣😣😣باید درو هم قفل کنم اونموقع بچه اینا دارن حالا من بهش چی بگم میخام اس بدم بهش 😔😣بگم بیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چیی میگین ولی خداییش خیلی مثله بچه هاس الان قهر کرد رفت خابید 😔

بابا بهش بفهمون 

بگو  مثلا شما مردی شما باید مشکلاتو  حل کنی 

من به تو تکیه کردم 

تومرد منی خلاصه خرش کن😁

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مشاوره هر چی میگم نمیره انگاری توهین میشه  ب این😒😒

اول خودت برو، ببین اصلا مشاوره چی میگه. چون امکان داره بعدا هم تا میرید خونه خودتون کسی بیاد خونتون غر بزنه بهت.نمیدونم شایدم الان فقط اینطوری باشه ولی بازم مشاوره را بری بهتره به نظرم

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊
خب اونم شوهرته دوست داشته که بات ازدواج کرده بیشتر براش وقت بزار 

وقت میزارم ولی بی وقته اخه من گفتم بیا بعداش گفت مزاحم گفتم باشه یک شنبه بیا چی بگم خداییش اخه

چیکار کنم الان چی بگم بهش قهر کرد😣😒

بهش پیام  بده با لحن عاشقانه 

که عزیزم هر چی فکر میکنم تو برام با ارزش تری و دلم میخواد بیای پیشمم 

و بهش اطمینان بده که تا وقتی پیشته همه وقتت رو برا اون میذاری

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
۱۹ سالمه اره دوس ندارن خودمم دوس ندارم تنهایی برم بیرون حالا چیکار کنم بهش چی بگم بگم بیاد؟😣

با شوهرت هم نمیذارن بری؟

۱۹ سالمه اره دوس ندارن خودمم دوس ندارم تنهایی برم بیرون حالا چیکار کنم بهش چی بگم بگم بیاد؟😣

بگو بیاد خب. اخه ایرادی هم نداره، خالته، غریبه نیست که، بعدم شبا پیش همین دیگه، ظهرهم به هرحال بقیه میرن یکم استراحت کنن، شما دوتا هم باهم برید تو اتاق

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊