سلام من عمل انجام دادم البته خیلی تلاش کردم و مشکل از نوع پرده ام بود . پیش پزشک خیلی ماهری که هم اخلاق خوب داشتن و بدون در د نزاشتن کوچکترین دردی داشته باشم خیلی راحت بود . بهتره خانمها وقتشونو با پزشکان دیگر تلف نکنن که باعث ترس و گمراهی مریض میشوند پزشکشونو با دقت انتخاب کنند. خواست خدا بود منی که در تلاش بودم زجر میکشیدم داشتم داغون میشدم دکتر قبلی وقتش کنسل شد خواست خدا بود که با خانم دکتر خیلی عالی و کار حرفه ای اشنا شدم و خیلی راحت و حرفه ای کار انجام دادند . ممنون از زحماتشون ولی متاسفانه پزشکی با وجود پرسیدن اطلاعات پرده رو به خوبی توضیح ندادند که همه اش بی حسی خودتو شل کن که بدنم حساس به مواد روان کننده شده بود درحالی که من بعد شب اول موفقم نشدم و هزار تا بی حسی و روش امتحان درد دخول نمیشددرحالی که مشکل با عمل حل شد . واژینیسمم نبودم ترس رو ایجاد کرده بودن که دکتر عمل کرد حتی نزاشتنن یه ذره درد بکشم حتی قلبم و افسرده هم بودم خدا اینطور پزشکان رو سر راه افرادی که مثل من مشکل دارند قرار بده و طول عمر بهشون بده و ممنون از همسرم که خودش گفت برو عمل وقتی دیدن چه تلاشی میکنم انواع بی حسی روان کننده و روش و مطالعه . اینو اگه اولین پزشک میگفت و به جای دو پهلو صحبت کردن من به جای زجر کشیدن و همسرم میدید چه اشکی میریختم اما با عمل مشکلم حل شد واژینیسمم نبودم .
اصلا نترسید درد شب اول که دخترها واهمه دارند زاییده فکر و ایجاد شده از گفته ها و ... دیگران هست بدن همه هم با هم فرق میکنه ولی اگه با این قضیه اول با مطالعه و شناخت اندام خود برخورد کنی مسیله راحتی هست شب اول بهترین شب هست که من آرزوشو داشتم و به زور میخواستم ولی نوع پرده ام فقط با عمل بود . عادی و دوستانه باهم رابطه تونو شروع کنید و نترسید چون دردی نداره اونو شما تو ذهنتون خلق میکنید . بدونید همسرتونم هواتونو داره و اگه ریلکس باشی راحت میره داخل و درد و سوزشم ممکنه اصلا نداشته باشید . من به زورم گفتم فشار بده ولی از بین نرفت پس قوی باشید و با ارامش پیش برید