2777
2789
سلام منم واسه شنبه وقت عمل دارم.واسه منم ضخیمه ببخشید عمل که میکنند پرده رو کلا بر میدارن یا پاره می ...

اگه در مطب باشه با بی حسی موضعی  و در بیمارستان تشریفات بیمارستانی و اصلا نیازی به استراحت نیست با بی حسی بدون درد برداشت کاملا اصلا درد نداشتم دکتر بهم قول داده بود حتی سوزنم نزد. گفتم ناراحتی قلبی و اعصابم خرد کرده بودن بعضی دکترها . ولی خانم دکتر گفت شما واژینیسم نیستی و ضخامت بود و .... و تازه رابطه داشتم سه روز بعد از روز اول گفته بود خونریزی داشتم اقامون گفتم اذیت نشه. درد زاییده فکر ماست چون حساس میشیم هی فکر و خیال راحته.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شش سال پیش انجام دادم ، باید با رضایت همسر باشه اصلا غیرقانونی نیست هم میتونی تو کلینیک  انجام بدی هم بیمارستان . من بیمارستان انجام دادم عملش شاید بیست دقیقه بود اصلا درد و اینا نداره بخیه ها هم جذبی هست فقط باید تا چند روز از سرویس فرنگی استفاده کنی . بعدش دیگه راحتی . البته من کلا پیشنهاد میکنم تا جایی که میتونی عمل نکنی چون من بعد عملم یکم فراموشی گرفتم یه دفعه هم واسه عمل بینی بیهوش شدم داغون شدم 😁 من مشهد بیمارستان خصوصی در شش سال پیش هزینش شد ۱۵۰۰ . همون روز هم مرخص کردن

سلام من عمل انجام دادم البته خیلی تلاش کردم و مشکل از نوع پرده ام بود .  پیش پزشک خیلی ماهری که ...

سلام لطف میکنید پزشکتونو معرفی کنید🙏🏽

من ۲بار عمل کردم ولی پزشکم تجربه و مهارت نداشت دوباره بسته شد پرده ام 

سلام شما عمل کردید ؟میشه بگید چطور بود و اسم دکتر و بیمارستان و بگید اگه خوب بود ؟؟؟؟

سلام گلم 

من رفتم پیش دکتر کیانا صرام بیمارستان محب کوثر 

همه چیز خوب بود بعد عملم هیچ مشکلی نبود اومدیم خونه به کسی هم نگفتم 

البته یه ماه بعدش باید صبر کنی تا بخیه هات کامل جذب بشه بعدشم یهو نمیشه با چند روز تلاش واسه ما تقریبا تو سومین تلاش شد و کمی درد ولی مهم اینه بلاخره موفق شدیم