اصلا و ابدا.. متاسفانه این حرف غیر واقعی بین مردم پخش شده. من هنوز نزاشتم دخترم بفهمه پریود م ...
عزیزم کارت اشتباهه چون بچه وقتی بفهمه وحشت میکنه و براش یه علامت سوال میشه...حتما بهش بگو...من اگه روزی بچه دار بشم از سن کم بهش همه چی رو میگم تا بفهمه از دنیای اطرافش و دنیاش فقط تو عروسک بازی خلاصه نشه...
فکر کنم درست باشه چون من از کلاس دوم همچی میدونستم و از ۹ سالگی سینه هام شروع کرد به رشد کردن و حتی ...
من یه همکلاسی داشتم کلاس چهارم که سه چهار سالی بزرگتر از ما بود. خیلی چشم و گوشش باز بود و خیلی چیزا رو کلاس چهارم دبستان برای ما گفت. پریود و رابطه و بچه دار شدن و.....
ولی من با وجود دونستن همه اینا 14 سالگی پریود شدم!
عزیزم کارت اشتباهه چون بچه وقتی بفهمه وحشت میکنه و براش یه علامت سوال میشه...حتما بهش بگو...من اگه ر ...
فعلا نظر متخصص غدد و روانشناسی که باهاشون مشورت کردم اینه که برای دختر بچه 8 ساله ای که قرار نیست تا سه چهار سال دیگه پریود بشه زوده.. نزدیکش که شد براش میگم حتما. چون جثه دخترم خیلی ریز و ظریفه و الان اصلا وقت بلوغش نیست
فکر کنم درست باشه چون من از کلاس دوم همچی میدونستم و از ۹ سالگی سینه هام شروع کرد به رشد کردن و حتی ...
نمیدونم والا ولی من خودم همه چی نمیدونستم اصلا ترشح داشتم سفید . ب دوستم میگفتم چیه نکنه مریضم اینا پریود نمیدونستم چیکارکنم دستمال بزارم میخوره ب شلوار اینا 😔😔اول راهنمایی پریود شدم . فقط شلوغ بودم همین ولی چیزی نمیدونستم
من وقتی ۱۱ سالم بود و پریود شدم بدون خجالت رفتم به مامان و بابام گفتم و اونها هم تعجب کردن که من میدونم پریود چیه...من همچی رو از ۸ سالگی میفهمیدم...از رابطه زن و شوهر تا پریود و بدن پسر ها و چون داداش کوچیکتر داشتم فهمیدن بدن پسرا برام راحت تر بود...
باورتون میشه یکی از همکلاسی هام وقتی ۱۶ سالش بود فهمید س*کس ؟؟ ما هرچی براش توضیح میدادیم نمی فهمید تا اینکه براش فیلم مستهجن گذاشتیم😂😁