2777
2789
عنوان

تجربه پریود شدن دختر بچه تو ده یازده سالگی رو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19657 بازدید | 108 پست
اصلا و ابدا.. متاسفانه این حرف غیر واقعی بین مردم پخش شده.  من هنوز نزاشتم دخترم بفهمه پریود م ...

عزیزم کارت اشتباهه چون بچه وقتی بفهمه وحشت میکنه و براش یه علامت سوال میشه...حتما بهش بگو...من اگه روزی بچه دار بشم از سن کم بهش همه چی رو میگم تا بفهمه از دنیای اطرافش و دنیاش فقط تو عروسک بازی خلاصه نشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا. بچه باید بدونه وگرنه وحشت میکنه

اره واقعا از ۹سالگی ب بعد 

خواهرشوهرم یدونه بچه داره خودشم ۳۴سالشه دخترش۵سالشه 

نوار بهداشتی اینا دیده خواهرشوهرم گف نوار بهداشتی توکمده . دختر خواهرشوهرم گف مامان اینا خصوصی نباید مردا بدونن اره ؟ مامانشم گف اره 

اصلا هم کنجکاو اینا نیست 

فکر کنم درست باشه چون من از کلاس دوم همچی میدونستم و از ۹ سالگی سینه هام شروع کرد به رشد کردن و حتی ...

من یه همکلاسی داشتم کلاس چهارم که سه چهار سالی بزرگتر از ما بود. خیلی چشم و گوشش باز بود و خیلی چیزا رو کلاس چهارم دبستان برای ما گفت. پریود و رابطه و بچه دار شدن و..... 

ولی من با وجود دونستن همه اینا 14 سالگی پریود شدم! 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ولی دکتر دختر من گفت اگه مثلا ژنتیکش این باشه که قدش 165 بشه ولی زودتر از موعد پریود بشه قدش به اندا ...

اره دیگه منم همینو گفتم.ولی مثلا نمیتونه کاری کنه این  که قراره ۱۶۵ باشه بشه ۱۷۰.

عزیزم کارت اشتباهه چون بچه وقتی بفهمه وحشت میکنه و براش یه علامت سوال میشه...حتما بهش بگو...من اگه ر ...

فعلا نظر متخصص غدد و روانشناسی که باهاشون مشورت کردم اینه که برای دختر بچه 8 ساله ای که قرار نیست تا سه چهار سال دیگه پریود بشه زوده.. نزدیکش که شد براش میگم حتما. چون جثه دخترم خیلی ریز و ظریفه و الان اصلا وقت بلوغش نیست

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فکر کنم درست باشه چون من از کلاس دوم همچی میدونستم و از ۹ سالگی سینه هام شروع کرد به رشد کردن و حتی ...

نمیدونم والا ولی من خودم همه چی نمیدونستم اصلا ترشح داشتم سفید . ب دوستم میگفتم چیه نکنه مریضم اینا پریود نمیدونستم چیکارکنم دستمال بزارم میخوره ب شلوار اینا 😔😔اول راهنمایی پریود شدم . فقط شلوغ بودم همین ولی چیزی نمیدونستم

من وقتی ۱۱ سالم بود و پریود شدم بدون خجالت رفتم به مامان و بابام گفتم و اونها هم تعجب کردن که من میدونم پریود چیه...من همچی رو از ۸ سالگی میفهمیدم...از رابطه زن و شوهر تا پریود و بدن پسر ها و چون داداش کوچیکتر داشتم فهمیدن بدن پسرا برام راحت تر بود...

باورتون میشه یکی از همکلاسی هام وقتی ۱۶ سالش بود فهمید س*کس ؟؟ ما هرچی براش توضیح میدادیم نمی فهمید تا اینکه براش فیلم مستهجن گذاشتیم😂😁