من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
هروقتی یادش میفتم حالم بد میشه دلم ب حال خودم میسوزه ک از پریود شدنم وحشت کرده بودم ولی مامانم کتکم زد چون دستمال کاغذی گذاشته بودم پودر شده بود ریخته بود رو فرش .میترسیدم ب کسی بگم نوار بهداشتیم نداشتم 😔😔
آره اونم مامانم چون پزشک زنان هستش با زور آمپول قرص و اینا شدم
و گرنه فک نکنم حالا حالا ها شده بودم
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
میگن اگه دختر زیاد بدونه درمورد رابطه زن وشوهر. پریود سینه اینا زود ب سن بلوغ میرسه سینه هاش رشد میک ...
فکر کنم درست باشه چون من از کلاس دوم همچی میدونستم و از ۹ سالگی سینه هام شروع کرد به رشد کردن و حتی موی زائد هم داشتم و ناراحت میشدم وقتی میدیدم زودتر از همه هم سن و سال هام به بلوغ رسیدم😔
چون دوستام تازه تو ۱۳ ۱۴ سالگی موی زائد در میوردن و پریود میشدن و حتی یادمه یکی از دوستام دوم دبیرستان پریود شد😐