2777
2789
عنوان

تجربه پریود شدن دختر بچه تو ده یازده سالگی رو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19657 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دختر من گفت که طبیعیه.گفت کاری که ما میتونیم بکنیم اینه پریودو عقب بندازیم که قد بلند شه.اما اینک ...

ولی دکتر دختر من گفت اگه مثلا ژنتیکش این باشه که قدش 165 بشه ولی زودتر از موعد پریود بشه قدش به اندازه ای که قرار بوده رشد نمیکنه. 

الان برای دختر من قرار شده تا جایی که میشه منتظر علائم بعدی بلوغ بمونیم و هر موقع ظاهر شدن هم امپول برای تعویق تجویز میکنه و هم هورمون برای رشد قد

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شما دیگه خیلی دیر بودی    

آره اونم مامانم چون پزشک زنان هستش 

با زور آمپول قرص و اینا شدم  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
🙁🙁🙁عزیزم

هروقتی یادش میفتم حالم بد میشه دلم ب حال خودم میسوزه ک از پریود شدنم وحشت کرده بودم ولی مامانم کتکم زد چون دستمال کاغذی گذاشته بودم پودر شده بود ریخته بود رو فرش .میترسیدم ب کسی بگم نوار بهداشتیم نداشتم 😔😔

آره اونم مامانم چون پزشک زنان هستش  با زور آمپول قرص و اینا شدم    

و گرنه فک نکنم حالا حالا ها شده بودم  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
اصلا و ابدا.. متاسفانه این حرف غیر واقعی بین مردم پخش شده.  من هنوز نزاشتم دخترم بفهمه پریود م ...

ولی عزیزم ب دخترت از پریودی بگو یواش یواش . چون من خودم پریود شدم وحشت کردم ترسیدم ب کسی نگفتم کتکم خوردم . دونستن این چیزا عیب نیس

میگن اگه دختر زیاد بدونه درمورد رابطه زن وشوهر. پریود سینه اینا زود ب سن بلوغ میرسه سینه هاش رشد میک ...

فکر کنم درست باشه چون من از کلاس دوم همچی میدونستم و از ۹ سالگی سینه هام شروع کرد به رشد کردن و حتی موی زائد هم داشتم و ناراحت میشدم وقتی میدیدم زودتر از همه هم سن و سال هام به بلوغ رسیدم😔

چون دوستام تازه تو ۱۳ ۱۴ سالگی موی زائد در میوردن و پریود میشدن و حتی یادمه یکی از دوستام دوم دبیرستان پریود شد😐

هروقتی یادش میفتم حالم بد میشه دلم ب حال خودم میسوزه ک از پریود شدنم وحشت کرده بودم ولی مامانم کتکم ...

الهی بمیرم😥💗💗

عزیزم فکرشو نکن دیگه گذشته

اونم یه فکر باور اشتباه بوده

این چیزا بیشتر ارثیه و به خیلی عوامل اکتسابی مثل اب و هوا و غذاهای هورمونی و امواج پارازیت و این چیزا بستگی داره

💏"You & me 💕make a wonderful "We
ولی عزیزم ب دخترت از پریودی بگو یواش یواش . چون من خودم پریود شدم وحشت کردم ترسیدم ب کسی نگفتم کتکم ...

فعلا کنجکاوه که برای چی میریم دکتر که هی پیچوندمش. نظر دکتر هم این بود که فعلا بگم برای اینکه قدش کوتاه نمونه میریم دکتر و باید بعدا امپول بزنه

الان روحیه خیلی کودکانه ای داره. اگه بگم ذهنش خیلی درگیر میشه

نزدیک موعدش که شد حتما براش میگم   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم