2777
2789
عنوان

تجربه پریود شدن دختر بچه تو ده یازده سالگی رو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19657 بازدید | 108 پست
منم ترشح داشتم و نمیدوستم چین 😔 آخرش هم فهمیدم عفونت کردم😑

اره دیگه اوووف من اصلا نمیدونستم چیزی ب اسم بکارت هست چن بار دست زدم ب واژنم چون دوستام هعی چرت و پرت میگفتن . باشگاهم میرفتم ۱۸۰میزدم . نمیدونم خودم کردم یا باشگاه رفتم چیشد ازدواج کردم بکارت نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خخخ😂😂😂  الان یه دخمل باردارم قول دادم رفتاری ک بامن شد باهاش نکنم .هوووف اعصابم خورد می ...

الهییییی😍😍من عاشق دخترمممم

اره یادمه تورو تو تاپیک سونو انومالی که رفته بودی بودم که گفتی دختره

اره خیلی هواشو داشته باش دختر احساساتش خیلی لطیفه💗منم خیلی بچه دوس دارم خیلی ولی الان نامزدم به این زودیا نمیشه😁حتی نمیتونم تصور کنم چه حسی داره

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اره دیگه اوووف من اصلا نمیدونستم چیزی ب اسم بکارت هست چن بار دست زدم ب واژنم چون دوستام هعی چرت و پر ...

وای منم وقتی بچه بودم دست کردم داخل ولی نه خون اومد و نه درد داشت تازه من بسکتبال ژیمناستیک والیبال آمادگی جسمانی و همه چی میرم .چیکار کنم؟؟ میترسم بکارت نداشته باشم😰

الهییییی😍😍من عاشق دخترمممم اره یادمه تورو تو تاپیک سونو انومالی که رفته بودی بودم که گفتی دختره ...

اره خخخخ هواشو حتما خواهم داشت بچمه من خودم خیلی سختی کشیدم هیچوقت نمیزارم دخترم مثل من بشه 

وای منم وقتی بچه بودم دست کردم داخل ولی نه خون اومد و نه درد داشت تازه من بسکتبال ژیمناستیک والیبال ...

نمیدونم برو دکتر😂😂 ولی فکرنکنم با این چیزا بکارت بره .من چن بار دست زدم فکرکنم خودم کردم 

میگن اگه دختر زیاد بدونه درمورد رابطه زن وشوهر. پریود سینه اینا زود ب سن بلوغ میرسه سینه هاش رشد میک ...

نه این درست نیس یکی از فامیلای من  یعنی خودش گفت تو سن هفت سالگی فهمیده رابطه چیه اما دیر پریود شده (سن۱5)