2777
2789
عنوان

تجربه پریود شدن دختر بچه تو ده یازده سالگی رو دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19657 بازدید | 108 پست
من خودم 14 سال و دو ماهم بود که پریود شدم. ولی قدم 157  خواهرم 12 سالگی و قدش 165 خواهر شوهرا ...

قد بیشتر ژنتیکه... ب کی رفته باشی....دیگه سن ۲۰ اکثرا رشد قدشون بسته میشه خانوما

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگه دختر زیاد بدونه درمورد رابطه زن وشوهر. پریود سینه اینا زود ب سن بلوغ میرسه سینه هاش رشد میک ...

اصلا و ابدا.. متاسفانه این حرف غیر واقعی بین مردم پخش شده. 

من هنوز نزاشتم دخترم بفهمه پریود میشم. حتی موقع خرید نوار بهداشتی و استفاده اش شدیدا رعایت میکنم. مسائل دیگه که بماند... خیلی خیلی حواسمون بوده. اهل فیلم های ناجور و ماهواره هم اصلا نیستیم. بعد بچه دار شدن ماهواره رو جمع کردیم. هرچند قبلش هم اصلا چیزای ناجور نمی دیدیم. دخترم هنوز کاملا تو دنیای کودکی و عروسک و بازیه و هیچی از دنیای بزرگا نمیدونه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من خییییلی زود شدم هیچی نمیدونستم 😔😔 سوم ابتدایی  قدمم 165

آره واقن خیلی زوده 

ولی من ۱۵ سالگیم شدم  

فک کنم ی خورده دیر بود

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
نه درست نیست. بچه من اینا رو نمیدونست

مردم فقط چرت و پرت میگن من اول راهنمایی بودم پریود شدم سینه دراوردم ب مامانم گفتن دخترات از رابطه اینا همه چی میدونه . والا من نمیدونستم خانم ها باکره هستن یا نه

آره واقن خیلی زوده  ولی من ۱۵ سالگیم شدم     فک کنم ی خورده دیر بود

خوشبحالت که دیر شدی 

من گریه میکردم میگفتم چرا از اینجا خون میاد😲😲😲😭

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!
میگن اگه دختر زیاد بدونه درمورد رابطه زن وشوهر. پریود سینه اینا زود ب سن بلوغ میرسه سینه هاش رشد میک ...

ن اصلا درست نیست 

من خودم از ۱۰ .. ۱۱ سالگی دیگه‌ میدونستم 

ولی سن  بلوغم دیر بود  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚