الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم اصلا ندارم ولی ، بنظرم اصلا بد نیست ژل و بوتاکس و فیلر و اینا ، ولی باید به اندازه و قشنگ باشه ، برای جوانسازی بزنی هم که خوبه نه خیلی زیاد مثل یسری ها
دیگه الان مادربزرگ ۹۴ ساله منم میدونه صورت هرکسی به خودش ربط داره تا نظر نخواد نباید نظر داد
حالا ۵هزار سی سی ژل تزریق کنه
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
بله تا وقتی این موضوع صحیحه که طرف عکسش رو نزاره تو اینستا و نظر بخواد
کی گفته هرکی عکسشو گذاشته اینستاگرام به ما مجوز داده راجع به قیافش نظر بدیم؟!
اونم انقدر تند وتیز
نظرات ما نشانه شخصیت و فرهنگ وادب ماست!اگر شخصیت شما اجازه میده به کسی که هیچ آزاری بهت نرسونده توهین کنی راحت باش
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم