2777
2789

خب حقیقتع عزیز من اینقدر زل زدی و عمل کردی بجای 17 18 ساله ها شبیه 45 ساله هایی نباید ناراحت بشی از حقیقت.

اونم تو فضای مجازی که جای نظر دادنه و همه بچه های نوجوون فکر میکنن باید عمل کنن که مورد قبول جامعه قرار بگیرن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجام یادن ازاینا اینقد ک باخودشون وررفتن تاچیریم بگی میگن حتما توپول نداری اجازشونداری مبتونستی خودتم میکردی😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

من خودم اصلا ندارم ولی ، بنظرم اصلا بد نیست ژل و بوتاکس و فیلر و اینا ، ولی باید به اندازه و قشنگ باشه ، برای جوانسازی بزنی هم که خوبه نه خیلی زیاد مثل یسری ها

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

من کاری به عمل اینا ندارم ولی بعضیا رو دیدم کامپو یا لمینت میکنن دهنشون مدام باز هست و به مطالب پیش پاافتاده می‌خره با دهان باز می‌خندن 

دندونای مثل خنجرشون تو چشم بقیه فرو میکنن 

احساس میکنم تو نی نی سایت سفر به زمان میکنم

این بحثا مال ۱۰سال پیشه

دیگه الان مادربزرگ ۹۴ ساله منم میدونه صورت هرکسی به خودش ربط داره تا نظر نخواد نباید نظر داد 

حالا ۵هزار سی سی ژل تزریق کنه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

احساس میکنم تو نی نی سایت سفر به زمان میکنماین بحثا مال ۱۰سال پیشهدیگه الان مادربزرگ ۹۴ ساله منم مید ...

بله تا وقتی این موضوع صحیحه که طرف عکسش رو نزاره تو اینستا و نظر بخواد

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
بله تا وقتی این موضوع صحیحه که طرف عکسش رو نزاره تو اینستا و نظر بخواد

کی گفته هرکی عکسشو گذاشته اینستاگرام به ما مجوز داده راجع به قیافش نظر بدیم؟!

اونم انقدر تند وتیز

نظرات ما نشانه شخصیت و فرهنگ وادب ماست!اگر شخصیت شما اجازه میده به کسی که هیچ آزاری بهت نرسونده توهین کنی راحت باش

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم