2777
2789

چقدر سخته تو حسرت بچه بودن،تو حسرت حامله شدن،این روزا خیلی سخت میگذره،اینکه یه لکه خون بیاد و دنیا رو سرت خراب بشه مثل هرماه،خانما مامانا تو باخدا با دلای پاکتون برای من و شوهرم دعا کنید خدا ماروهم لایق بدونه و نعمت پدرومادرشدنو بهمون ببخشه،توروخدا یه صلواتی یه دعایی کنید که حال بد و خرابمو خوب کنه ،التماس دعا....

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بزودی مادربشی چندسالته اسی چقدروقته اقدامی

مرسی انشاءالله، ۲۴ سالمه و یک و سال و نیم اقدام

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خدا بزرگه گلم بهش شک نکن

به بزرگیش شک ندارم،بهش توکل کردم،ولی کم طاقت شدم و حساس😔

ما مادرای خوشبختی میشیم چون قدر بچه رو بیشتر میدونیم انشاالله هر چی زودتر خدا بهمون بده ولی اون نازد ...

انشاءالله 

الهی بگردم قشنگ حستون رو درک میکنم. خواهر من ۹سال باردار نشد و زره زره آب شد جلومون وای با چله حق شن ...

خدا حفظشون کنه انشاءالله 

به بزرگیش شک ندارم،بهش توکل کردم،ولی کم طاقت شدم و حساس😔

خو این ینی شک داری که کمکت میکنه یا نه

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️