چقدر سخته تو حسرت بچه بودن،تو حسرت حامله شدن،این روزا خیلی سخت میگذره،اینکه یه لکه خون بیاد و دنیا رو سرت خراب بشه مثل هرماه،خانما مامانا تو باخدا با دلای پاکتون برای من و شوهرم دعا کنید خدا ماروهم لایق بدونه و نعمت پدرومادرشدنو بهمون ببخشه،توروخدا یه صلواتی یه دعایی کنید که حال بد و خرابمو خوب کنه ،التماس دعا....
پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
منم اینجوریم ولی اشتباهه لذت زندگیو نمیبریم مگه غصه بخوریم حامله میشیم؟من زن برادرم دوسال بعد من ازدواج کرد الان هفت ماهست خواهرزادمم یکسال بعد من ازدواج کرد اونم هفته ی بعد زایمانشه یعنی خیلیییی تو فشارم. شنیدم حامله شدن گریه کردم چند هفته افسرده شدم ولی در نهایت چه میشه کرد
منم اینجوریم ولی اشتباهه لذت زندگیو نمیبریم مگه غصه بخوریم حامله میشیم؟من زن برادرم دوسال بعد من ازد ...
میدونی دست خودمون نیس که خیلییی داغون میشیم ولی به قول شما چه میشه کرد،انشاءالله که به زودی شما و من و همه منتظرا به زودی صاحب بچه هایی سالم و صالح بشیم به لطف خدا
پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم