2777
2789
عنوان

چقدر سخته انتظار...خدایا خدایی کن برامون😔

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 53 پست
من از۲۴سالگی اقدامم الان ۲۹سالمه و بچه دار نشدم اسپرم شوهرم ضعیفه رفتیم طب سنتی چله هم از اینایی ک ب ...

انشاءالله که این ماه حامله ای به لطف خدا🌹

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خیلیییییی سخته،توکل به خدا

خیلی خیلی اذیت کننده اس. خدا بهمون رحم کنه اعصابم دیگه تحلیل رفته

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر  اگه امیدت فقط خداباشه و ذره ای شک نکنی کمکت میکنه البته صلاحتو بخواه

انشاءالله به زودی حاجت همه مونو میده😍

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

آره به خدا،منکه احساس میکنم افسرده شدم😔

آره به خدا،منکه احساس میکنم افسرده شدم😔

منم اینجوریم ولی اشتباهه لذت زندگیو نمیبریم مگه غصه بخوریم حامله میشیم؟من زن برادرم دوسال بعد من ازدواج کرد الان هفت ماهست خواهرزادمم یکسال بعد من ازدواج کرد اونم هفته ی بعد زایمانشه یعنی خیلیییی تو فشارم. شنیدم حامله شدن گریه کردم چند هفته افسرده شدم ولی در نهایت چه میشه کرد

منم نمیدونم چم شده ک درست همون روزایی ک hcg میزنم اعصابم بهم میریزه و دنبال دعوا میگردم همش

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
منم اینجوریم ولی اشتباهه لذت زندگیو نمیبریم مگه غصه بخوریم حامله میشیم؟من زن برادرم دوسال بعد من ازد ...

میدونی دست خودمون نیس که خیلییی داغون میشیم ولی به قول شما چه میشه کرد،انشاءالله که به زودی شما و من و همه منتظرا به زودی صاحب بچه هایی سالم و صالح بشیم به لطف خدا

اسی کاملا درکت میکنم تک تک لحظه هاتو تجربه کردم اینو بدون که روحیه از همه چی مهمتره به خودت کمک کن&n ...

مرسی حتما🌹