2777
2789
عنوان

درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 9897 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هموگلوبیمم 9/7شده وبقیه ی رنج های خونم پایین اومدن در حد مینور

من دوهفته پیش رفتم دکتر 10 بود ولی گلبول قرمزم از نرمال خیلی کمتر بود منم همینطور شما درحال بهبودی هستین بازم لازمه آزیترو.500میخورین من جدبدا نخوردم... مکملاتونو همشو تو این مدت خوردین آهنو زینکو اینارو

من جواب آزمایشم فرستادم دست همسرم برای دکتر عمومی گفت درحال بهبودی هستم گفتم این علائم مونده سرفه خس ...

منم خس سینه دارم یکم سرفه با درد قغسه سینه بیشتر پایینش. بیحالیمم فک کنم بیشتر بخاطر کم خونی شدیده 

من دوهفته پیش رفتم دکتر 10 بود ولی گلبول قرمزم از نرمال خیلی کمتر بود منم همینطور شما درحال بهبودی ه ...

آزمایش 26هفته دادم آهنم خیلی کم بود فیفول میخورم گفت اسید فولیک 5روزی یکی هم بخور که من بخاطر عوارضش فولیک یه روز دمیون میخورم بقیه ویتامینا رو میخورم

من هموگلوبیمم 9/7شده وبقیه ی رنج های خونم پایین اومدن در حد مینور

شما رفته بودین برا تست اکسیژن گفتین98بود منم چند روز پیش رفتم دکتر 98بود ولی بازم حس تنگی نفس دارم سینم درد داره خس خس! اگ ریه درگیر باشه اکسیژن میتونه بالا باشه ینی؟ من میترسم درگیریش بیشترشه بعدا

منم خس سینه دارم یکم سرفه با درد قغسه سینه بیشتر پایینش. بیحالیمم فک کنم بیشتر بخاطر کم خونی شدیده&n ...

متخصص ریه خوب برو بامشورت دکتر زنان دارو بخور اگر درد داری 

داروی کم خونیت چیه  ؟

ویتامینها وآهن مرتب بخور چون 3ماه سوم جنین خیلی نیاز داره برای زایمان خون زیاد میره اگر کم خونی درمان نشه خطرناکه

شما رفته بودین برا تست اکسیژن گفتین98بود منم چند روز پیش رفتم دکتر 98بود ولی بازم حس تنگی نفس دارم س ...

فک کنم ریه عفونت داره ولی نه درحد کمبود اکسیژن سعی کن آب زیاد بخوری اگر سرفه کردی حتی اگر کمی خلط باشه سریع بندازش که خوب شی 

هروز دوقاشق عسل طبیعی بخور بآب ولرم قاطی کن

میوه زیاد بخور حداقل تقویت بشیم 

متخصص ریه خوب برو بامشورت دکتر زنان دارو بخور اگر درد داری  داروی کم خونیت چیه  ؟ ویتامی ...

من مکمل آهن میخورم ویتابیوتیک ک بغیر آهن بقیه ویتامینارو داره خارجیه.. متخصص ریه خوب رفتم ازمایش نوشت همینی ک شما دادین