2777
2789
عنوان

درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 9897 بازدید | 85 پست
بچه ها این دکتترو هیچکس قبول نداره حرفاشپایه علمی نداره تورو خدا هر جاییو الکی تبلیع نکنین..ویتلمین ...

چه سودی مثلا براش داره اتفاقا اسپری مسش هم که الان دارن تازه دارن میگن خوبه بعدش هم تو پیجش همه رو علمی توضیح داده دشمنم زیاد داره

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سودی مثلا براش داره اتفاقا اسپری مسش هم که الان دارن تازه دارن میگن خوبه بعدش هم تو پیجش همه رو ع ...

حرفاش بدون پشتوانهو مقالات علمیه کسی تحصیلات داسته باشه کاملا میفهمه..همه تحقیقات نیگن ویتامن دی پایین افراد کرونای شدید در،پی داشته با کلی تحقیق این خانوم میگه دی نخورید.بعدم کرونا اکثرا خودشون خود به خود خوب مبشن این دکترا با سود جوییی از،گرونا ....منفعت طلبن.

..اوکیییی ولی کاش دیگرانو به راه اشتباه خودتون نکشین.........

حرفاش بدون پشتوانهو مقالات علمیه کسی تحصیلات داسته باشه کاملا میفهمه..همه تحقیقات نیگن ویتامن دی پای ...

من رفتم بهشون پیام دادم تا سه هفته جواب نداد بعدش گفت ویتامین سی بخور با ان سستئین من ک هر روز میخورم بعد گفت مکمل اهن کلسیم نخوز چن روز من نخوردم بدتر شدم چون خودم کم خونم باید آهن بخورم نمیدونم ب حرف کی اعتماد کنم!

من رفتم بهشون پیام دادم تا سه هفته جواب نداد بعدش گفت ویتامین سی بخور با ان سستئین من ک هر روز میخور ...

ایشون درمانش هیچ پایه علمی و مقالاتی نداره پشتیبانش....حالا قضاوت با خودتون..در مورد ویتلنین دی حرفشون اشتباس.ـکنبود ویتانین دی مساوی کرونای شدید

ایشون درمانش هیچ پایه علمی و مقالاتی نداره پشتیبانش....حالا قضاوت با خودتون..در مورد ویتلنین دی حرفش ...

چرا میگن اهن نخورین یا بی کمپلکس ریه رو داغون میکنه واقعا بی کمپلکس ریه رو داغون میکنع؟

ایشون درمانش هیچ پایه علمی و مقالاتی نداره پشتیبانش....حالا قضاوت با خودتون..در مورد ویتلنین دی حرفش ...

نمیدونم خودشون میگن هیچ فوتی نداشتن من ک بدنم مکمل لازمه نمیخورم بدترشدم مخصوصا آهن بخاطر کمخونی... کرونا هم دارم پس چرا بعضیا میخورن مکمل چیزیشون نمیشه

چرا میگن اهن نخورین یا بی کمپلکس ریه رو داغون میکنه واقعا بی کمپلکس ریه رو داغون میکنع؟

کی گفته اینارووو...اخه....وقتی کم خونی داری،باید بخوری از خودش حرف دراورده درمان الکی درست کرده یک عده بدون فکر و بدون پشتوانه علمی تقلید نیکنن..از،پزشکتون بپرسین.ن..همه دکترا میگن الکی داروهای،قبلتونو کم نکنید..حالا خودتون میدونید منم کم خونی دارم باید اهن بخورم و میخورم.

نمیدونم خودشون میگن هیچ فوتی نداشتن من ک بدنم مکمل لازمه نمیخورم بدترشدم مخصوصا آهن بخاطر کمخونی... ...

کروتا کلا فوتیش کمه.....ربطی،به ایشون و درماتشون نداره.دو درصد فوت میکنن..حالت بد شدا ادامه بده

اره رفتم دکترر... خیلی بیحال میشم...کم خونیم از نرمال کمتره شما چی رفتی چیشد

من جواب آزمایشم فرستادم دست همسرم برای دکتر عمومی گفت درحال بهبودی هستم گفتم این علائم مونده سرفه خس سینه وتلخی میگه از ایید معدس شربت معده داد درام میخورم 

ولی من خودم از دیروز آزیتومایسین روی یکی شروع کردم تا 5روز میخورم تا این علایم انشالله بره آب زیاد میخورم 

خدایا خودت  نی نیامون حفظ کن