اگه کسی خودش یا اطرافیانش کرونا گرفت حتما بره پیج خانم دکتر معصومه محمد پور رو ببینه که تمام مریض هایی که داشته درمان شدن و فوتی نداشته حتی بیمار 80 ساله اش
من شدید بودم با گلو درد و سرفه خشک شروع شد بعد درد شدید قفسه سینه گلو گوش درد شدید تب بی اشتهایی اسهال از دست دادن حس چشایی و بویایی خیلی بی انرژی بودم و درد عضله شدید و بی اشتهایی مطلق ۱۰ روز هیچی نتونستم بخورم ۴ کیلو و نیم کم کردم ولی همین که اونموقع حرفی از کرونا نبود و به خیال خودم آنفولانزا میدونستم باعث شد روحیه ام از بین نره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونموقع اگه کرونا رسم بود حتما میرفتم عکس ریه ولی درد قفسه سینه ام وقت سرفه وحشتناک بود الان هم میگن ویروس یا گوارشو درگیر میکنه یا قلب یا مغژ یا ریه من گوارشم وحشتناک به هم خورده بود تهوع شدید اسهال با وجودی که هیچی نمیخوردم پوست بدنم از بی ابی چروک خرده بود خلاصه هر مدلی هستخدا نصیب نکنه