2777
2789
عنوان

درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 9897 بازدید | 85 پست
شما شدید گزفتین یا خفیف علایمتون چی بودن؟

من شدید بودم با گلو درد و سرفه خشک شروع شد بعد درد شدید قفسه سینه گلو گوش درد شدید  تب بی اشتهایی اسهال از دست دادن حس چشایی و بویایی خیلی بی انرژی بودم و درد عضله شدید و بی اشتهایی مطلق ۱۰ روز هیچی نتونستم بخورم ۴ کیلو و نیم کم کردم ولی همین که اونموقع حرفی از کرونا نبود و به خیال خودم آنفولانزا میدونستم باعث شد روحیه ام از بین نره 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من شدید بودم با گلو درد و سرفه خشک شروع شد بعد درد شدید قفسه سینه گلو گوش درد شدید  تب بی اشتها ...

ریتون درگیرنشد اخه میگن اگ قفسه سینه دردداشنه باشه ریه درگیره؟ اگ نشد پس شدید نبوده چون شدید ریه رک درگیرمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریتون درگیرنشد اخه میگن اگ قفسه سینه دردداشنه باشه ریه درگیره؟ اگ نشد پس شدید نبوده چون شدید ریه رک ...

اونموقع اگه کرونا رسم بود حتما میرفتم عکس ریه ولی درد قفسه سینه ام وقت سرفه وحشتناک بود الان هم میگن ویروس یا گوارشو درگیر میکنه یا قلب یا مغژ یا ریه من گوارشم وحشتناک به هم خورده بود تهوع شدید اسهال با وجودی که هیچی نمیخوردم پوست بدنم از بی ابی چروک خرده بود خلاصه هر مدلی هستخدا نصیب نکنه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
ایشون درمانش هیچ پایه علمی و مقالاتی نداره پشتیبانش....حالا قضاوت با خودتون..در مورد ویتلنین دی حرفش ...

اتفاقا اگه یک بار پیجش رو میدیدین تمام توضیحاتش بر پایه مقالات علمی هست و کامل توضیح داده

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
میشه الان بگین ویتامین سی که ما از داروخونه میخریم چه منفعتی براش داره

خیلیاسوتو از طریق پیجای اینستا میقروشه....اگه استوریای اون دکترو همون روز،میدید میفهمیدی نوش جونش......اونش مخم نیس سلاامتی ادما مههم..دیگه کل دنیاهم میدونه کمبود ویتانین د بروز شدید کروناست

نمیدونم بادرد ریه حس میکنم عفونت زیاد باشه ولی اکسیژن پایین نیس.. خدا کنه دردش بره 

سلام 

ببخشيد منم مثل شما شدم

البته درد قفسه سينه ندارم

فقط چندبار درروز نفس تنگي خفيف ميگيرم و خودش خوب ميشه

ديدي بادكنك و باد ميكني چه صدايي ميده؟اونجوري ميشه ريم 

نميدونم چيكار كنم

علائم ديگه اي ندارم فقط يه كم بي حالم

زود خسته ميشم

عزی م دقیقا الان میگن کلسیم و ویتامین دی نخورین چون خواهر منم پزشکه و اخبار جدیدو بهمون میرسونه همین ...

دقیقا همینطوره....مادرزمان کروناکه گرفته بودیم پزشکمون منع کرده بود. اما الان فقط همون ماهی یک عددویتامین د رو مصرف میکنیم