2777
2789
عنوان

سن دقیق جنین

15695 بازدید | 20 پست

سلام دوستان میشه من رو راهنمایی کنین من ۱۳ اردیبهشت اولین روز آخرین پریودم بوده الان جواب آزمایشم مثبته (احتمالا با این حساب اواخر هفته ۵ هستم)  ولی عدد دقیق نشون نمیده فقط نوشته بالای ۱۰۰۰ دکتر هم گفت برای معاینه خیلی زوده شوهرم اصرار داره سن دقیق دقیق بچه رو  بدونه میشه راهنمایی کنین ؟  برم سونو چیزی نشون میده یا یکم دیگه صبر کنم ؟  آزمایشی چیزی نیست که نشون بده ؟ 

مامانم و اینا هیچکس نمیدونه نمیتونم راهنمایی بگیرم لطفا کمکم کنین

سن دقیق جنین از اخرین روز پریود حساب میشه

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

نه عزیزم سن دقیق با بتا مشخص نمیشه، فقط با سونو 

سونو هم صبر کن طبق اولین روز اخرین پریورت ۷ هفته ات که تموم شد برو 

در واقع تو ۸ هفتگی برو که ان شاالله قلبشم تشکیل شده باشه و سن دقیق هم بفهمی 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم سن دقیق با بتا مشخص نمیشه، فقط با سونو  سونو هم صبر کن طبق اولین روز اخرین پریورت ۷ ه ...

نمیدونم شوهرم چرا انقدر اصرار داره همش گیر میده برو دوباره بتا بده  آزمایشگاه هم میگه عدد بالای ۱۰۰۰ رو نمینویسن 

نمیدونم شوهرم چرا انقدر اصرار داره همش گیر میده برو دوباره بتا بده  آزمایشگاه هم میگه عدد بالای ...

اگر عدد دقیق بتا رو میخوای باید تیترِ بتا بدی 

اما با دونستن اینکه عددش چند هست هفته بارداری حدودی مشخص میشه نه دقیق 

سونو هم الان بری زوده

چون شاید هنوز  چیزی تشکیل نشده باشه و الکی استرس بگیری 

بهشون توصیح بده که زوده  

سن دقیقه دقیق نداریم. سونو هم تقریبیه. چیزی که مطمین تره تاریخ آخرین پریوده. شوهرت این اصرارش برا چی ...

شوهرم یک جورایی شوکه شده اصلا فکرشم نمیکرد تا همین دو روز پیش اصلا نمیدونستم چه جوری  برم بهش بگم تا بالاخره یکشنبه شب گفتم اصلا وقتی گفتم هیچی نگفت ساکت ساکت رفت تو اتاقش منم گذاشتم با خودش تنها باشه بعد ۲۴ ساعت دیگه شروع کرده برو  دکتر، برو آزمایش، برو سنو و .... 

اگر عدد دقیق بتا رو میخوای باید تیترِ بتا بدی  اما با دونستن اینکه عددش چند هست هفته بارداری ح ...

منم خودم برای همین نمیخوام برم میگم مثلا ۱۰ روز دیگه صبر کنم ولی همسر جان کلا تو شوکه میگه میخوام برنامه ریزی کنم

شوهرم یک جورایی شوکه شده اصلا فکرشم نمیکرد تا همین دو روز پیش اصلا نمیدونستم چه جوری  برم ...

نکنه دور از جون شک داره بهت؟ من نمیشناسمتون. واسه همین از حرفم ناراحت نشو. اگه اینطوریه زیاد محل نده. هر لحظه بخوایی با آزمایش ژنتیک میشه فهمید. تو بارداری که با آمنیوسنتز. ولی خب ریسکیه. احتمال سقط رو میبره بالا. بعد دنیا اومدن راحته. 

یه خانم مستقل و قوی 
منم خودم برای همین نمیخوام برم میگم مثلا ۱۰ روز دیگه صبر کنم ولی همسر جان کلا تو شوکه میگه میخوام بر ...

😄😄😄 بهش بگو هر برنامه ریزی ای دوست داره کنه 

سن بارداری بر اساس پریود با سونو نهایت یک هفته فرق داره 

این یک‌هفته هم تاثیر انچنانی ای رو برنامه ریزیش نداره که 

نکنه دور از جون شک داره بهت؟ من نمیشناسمتون. واسه همین از حرفم ناراحت نشو. اگه اینطوریه زیاد محل نده ...

نه بابا بحث این حرفا نیست ولی من چون تنبلی شدید تخمدان داشتم اصلا فکرشم نمیکردیم که بدون دارو و درمان و اینا باردار بشم و اینکه چون شوهرم ماه پیش کلا ماموریت بود ما فقط یک بار رابطه داشتیم بنده خدا هنگ کرده 

خودمم هنگ کرده بودم ولی خب الان باهاش کنار اومدم 

چون با حساب تاریخ خودم و اینا دقیقا با تاریخ همون یکبار رابطه امون درست درمیاد