2777
2789
عنوان

یه خاطره دیگه هم بگم از کلاس اول

102 بازدید | 6 پست

سرکلاس بودیم زنگ تفریح خورد معلم وسایلش رو جمع کرد و رفت بیرون .

منم میز اول می نشستم بعد دیدم یه چیزی رو میره رفتم سر میز معلم دیدم بله از این مهر های صد آفرین هست که می زدن تو جوهر و میزدن رو برگه .

منم دیگه خاک تو سرم نگفتم بهش دست نزنم فضولی نکنم

بر داشتم . هی می‌زدم رو دست خودم رو دست بچها دیگه کلا برداشتیم استفاده کردیم 

یه نفر این وسط بلند شد رفت به خانم گفت 

خانمم اومد سرکلاس و دعوام کرد و با خط کش زد رو دست من

ولی ازت راضی نیستم خانم حیدری حلالت نمی کنم☹️

ولی میگم بازم می ارزید به این کتک خوردن 

خیلی حال داد 😂😂

.. 

من مدرسه راهنمایی هر روز دفتر بودم بخاطر رنگ مو و پیرسینگ زیاد و آرایش تد مدرسه

هزار بار هم تعهد دادم و اخراج شدم حالا بخام همشو بگم از خنده میترکید

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

من مدرسه راهنمایی هر روز دفتر بودم بخاطر رنگ مو و پیرسینگ زیاد و آرایش تد مدرسههزار بار هم تعهد دادم ...

یبار به این دلیل ۳ روز اخراج خوردم که پیج فیک ساخته بودم به اسم معاون رفته بودم سوالا رو از دبیر گرفته بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یادش بخیر  

فرستادم تو گروه مدرسه یکی رفت لو داد اشغال پاچه خوار سوالا عوض شد منم اخراج شدم🤣🤣

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه خوب من عاشق دخترای شر و شیطون هستم برعکس خودم که ترسو و بی عرضه هستم

من خیلییییی شر و شیطون بودم دیگه

کلاس سوم بودم خوابوندم تو گوش یه پنجمی🤣🤣🤣🤣 دوران اوجم بود خدایی..

از این بچه سوسولا بود...رفت ب معاون گفت معاون گفت معذرت خواهی کن ازش منم نشستم وسط دفتر گفتم نمیکنم🤣🤣🤣🤣

این معاون بنده خدا هم هی میگفت الان زنگ میزنم ننت هرچی زنگ میزدن خاموش بود گفتم اون‌یکی شماره شو بگم؟🤣🤣🤣🤣

کلاس اول بودم

فکر میکردم معلم تنها منو به بچه ها معرفی کرد و برام دست زدن پس منو خیلی دوست داره

بعدش یه دختر دیگه آمد به اسم مریم برای اونم این کارو کرد

از حسادت گریه کردم😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم