خداروشکر مرخص شدم و دیشب رسیدم خونه، احساس ضعف زیادی مبکنم، دعاکنید دیگه کارم به بیمارستان نکشه و خدا تمام بیمارارو شفا بده واقعا سخته
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .