2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم یا نه؟

358 بازدید | 46 پست

همیشه پریودام نا منظم بود

معمولا 3 تا7 روز  دیر از موعد میشدم

اما ایندفعه یک هفته زودتر شدم

و فقط لیکه قهوه ای بود به مدت دو روز

یعنی ممکنه باردار باشم و لکه لانه گزینی باشه

اصلا لکه لانه گزینی دو روز طول میکشه؟

بی بی چکم دیرور منفی بود

البته مارک معمولی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لانه گزینی شده دو ورز طول بکشه؟ یا کمه مقدارش؟

واسه جاری من ۳ روز بوده

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
یعنی سه روز لکه بینی داشت؟

اره

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
وای خدا امروز آزمایش برم نشون میده؟ یا زوده بمونم موقع از  پریودم بگذره بعد

صبر کن عزیزم موعدت گذشت بعد برو

لطفابرای سلامتی پسرم👶🏻وبهترشدن زندگیم😞۵تا صلوات مهمونم کنید🌷فرستادین بگید منم براتون بفرستم😊.خداجونم پسرم و روز ولادت امام حسن عسکری(ع)بهم هدیه داد😍❤️اگه کاربر مرد هستی لطفا حتی لایک هم نکن ممنون از شما که به خواسته ام احترام میذارین...دلیل این خواسته ام اینه...همونطوری که دوست ندارم همسرم تو فضای مجازی با خانومها چت کنه....خودمم اینکارو انجام نمیدم چون میدونم توی یه رابطه طرفین باید هر دو پایبند به بایدها و نبایدهای زندگیشون باشن....