2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازملیش غربالگری چطوریه؟من هیچ اطلاعاتی ندارم

غربالگری ازمایش خون هست به فاصله حداکثر ۲۴ ساعت با سونوی ان تی باید بدی این دو تا با هم بررسی میشه واسه ناهنجاری های کروموزومی جنین مثل سندرم داون و... هست. اول سونو میدی با جواب سونو میری ازمایشگاه 

هزینش حدوداچقدمیشه؟

هزینه اش ازاد حساب میشه ولی اگه بیمه تکمیلی داری میتونی بری از بیمه بگیری. ازمایش خون غربالگری واسه من ۳۷۰ شد سونوی ان تی حدود ۱۴۰. سونو قیمتش بالا و پایین تو جاهای مختلف من جای خوبی رفتم همین اندازه بود ولی ازمایش تقریبا هر جا بری همینقدر میشه

هزینه اش ازاد حساب میشه ولی اگه بیمه تکمیلی داری میتونی بری از بیمه بگیری. ازمایش خون غربالگری واسه ...

چه جالب من امروز اومد سونو شد چهارصد هفتاد ازمايش صد سي البته من بيمه ندارم

یه چکاب کلی هم ازت میگیرن ازمایش خون قند تیرویید هپاتیت و ایدز و....

خانما من قبل بارداری اینو دادم همه چی خوب بوده هزینشم ۷۰۰ الان دوباره دکترم نوشته که برم هنوز ندادم موردی نداری ؟؟؟؟؟؟ 

سرنوشت بد نوشت ...
چه جالب من امروز اومد سونو شد چهارصد هفتاد ازمايش صد سي البته من بيمه ندارم

منم بیمه ندارم غربالگری ازاده. من دوستام تو گروه بارداری انجام دادن سیصد و خرده ای ازمایش غربالگری اولشون شد ولی غربالگری دوم صد خرده ای. سونو ولی متفاوت بود هر کی یه قیمتی بود تهران اکثرا بالای ۴۰۰ شهرستان ۲۰۰