2777
2789
منم بیمه ندارم غربالگری ازاده. من دوستام تو گروه بارداری انجام دادن سیصد و خرده ای ازمایش غربالگری ا ...

اره منم تهرانم مهلت دفترچه ام تموم شد زنگ زدم سونو گفت ازاد چهارصد هفتاد با بيمه چهارصد بيست ديدم ارزش نداره ازاد رفتم ،گروه بارداري داري ؟ از ني مي سايت ؟ميشه منم بيام؟

نه بیمه ندارم آزاد وآزمایشگاه خصوصی  پولدارم نیستم  بخاطر همین دوباره تو بارداری ندادم ا ...

سلام عزیزم ببخشید این تایپیک کمی قدیمی هست .اما پیامتونوخوندم.شما آزمایش کلی رو آخر انجام دادین؟

من الان هفته ی ۱۱هستم که تازه انجام دادم البته هنوز غربالگری اولمو نرفتم.دکتر تو۷هفته برام نوشت اما من چون پارسال داده بودم وهمه چیم خوب بود دیگه نرفتم و زیادجدی نگرفتم مثل شما.دیروز که رفتم دکترم بهم خیلی استرس وارد کرد که چرا نرفتی و باید میرفتی و زودتر برو برام یه روزه جوابشو بیار.درصورتی که امروز رفتم آزمایش دادم گفت یک هفته تا ده روز دیگه آمادس.من خیلی میترسم که نکنه خطرناکه دیر رفتنم.شماچکارکردی آخر رفتید آزمایش بدید؟چی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید این تایپیک کمی قدیمی هست .اما پیامتونوخوندم.شما آزمایش کلی رو آخر انجام دادین؟ من ...

سلام باید حتما دوباره بدیم منم مجبور شدم دوباره ازمایشو بدم یکم‌دیر دادم اما خب دادم و اتفاقا جوابشم تغییر کرده بود یکم قندم و تیروییدم لب مرز بود اصلا باورم نمیشد ولی خب دکترمم گفت ایرادی نداره انشالا برا شماهم همه چی خوبه

سرنوشت بد نوشت ...