2777
2789
عنوان

ینی به شوهرم علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 83 پست
نمیدونم . ینی من همش جلو ماشین با یه بچه میشینم نمیفهمه چند بارم حیاط ۳تایمونو دید

ولش کن اون بنده خدا هورموناش الان دستور میدن شایدم اصلا یه مسئله ی دیگه اس میخواد حرفی چیزی بزنه دودله یعنی مسئله عاشقانه نیست

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
شونزده ساله كجابچس😳😳من خودم شونزده سالم بودعاشق شوهرم شدم كه ٢٦سالش بود.الان دخترعموي من ١٦سالشه ب ...

ولی خب دوستی هاشون زودگذره.و خیلی عاقلانه نیست .اما مایه دردسر میتونن باشن با بچه بازیشون 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت اینکه چرا همه جا هست و به همسرش توجه میکنه رو بپرسه 

اگه انکار کنه چی یا بزاره جنگ و دعوا  و کولی بازی  ...شایدبپرسه مامانش کیه باباش کیه کدوم خونه ان اینطور بهتر باشه  مثلا بگه من شما رو میبینم هرروز دختر خانوم خونه اتون کدومه  اسم مامانت چیه  ...

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ولی خب دوستی هاشون زودگذره.و خیلی عاقلانه نیست .اما مایه دردسر میتونن باشن با بچه بازیشون 🤣

دلم میخاد یجور تنبیهش کنم حالا شوهر من پا نمیده همینا میرن زندگی مردم دیگه رو خراب میکنن

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
این دخترکه میگم خوشگلم بود میگن نگاه باباش بزورمیکنه همه میگن من ازشوهرم سرترم ولی نمیدونم چرااونجور ...

انگار مرد مجرد نیست واقعا

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
اگه انکار کنه چی یا بزاره جنگ و دعوا  و کولی بازی  ...شایدبپرسه مامانش کیه باباش کیه کدوم ...

اره خودمم میخاسم اینارو بپرسم . اگه کولی بازی در بیاره منم ابروشو تو ساختمون میبرم

لعنتی چ حرفی داره ک دودله . کلا تو کوچس 

نمیدونم والا ولی میگم حالا احتمال اینکه قضیه عشقی هم نباشه هست به نظرم بپا اگه سوپری رفت توام برو بعد با یه لبخند باهاش ارتباط برقرار کن و حرف بزن که امتحاناتتونو انلاین دادید دوست پسر داری ........ببین حرف حسابش چیه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
انگار مرد مجرد نیست واقعا

همینوبگونمیدونم دردشون چیه پسرای خیلی قشنگترازهمسرمن بودبراش ولی زل میزدخودشم باعشوه😐😐

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
دلم میخاد یجور تنبیهش کنم حالا شوهر من پا نمیده همینا میرن زندگی مردم دیگه رو خراب میکنن

نمیشه راحت قضاوتش کنی .ولی اینکه میگی ممکنه عاشق شوهرت شده باشه بله احتمالش هست .ولی اگه اینجور باشه دختره باید ساده باشه که جلوی خودت به شوهرت سلام کنه 😅

اره خودمم میخاسم اینارو بپرسم . اگه کولی بازی در بیاره منم ابروشو تو ساختمون میبرم

شوهرتو مواظب باش حساس نکنی  ممکنه حس انسان دوستیش گل کنه اونوقت  دختره ام منظور نداشته باشه اون بره تو فکر نکنه خبریه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
نمیشه راحت قضاوتش کنی .ولی اینکه میگی ممکنه عاشق شوهرت شده باشه بله احتمالش هست .ولی اگه اینجور باشه ...

انگار اسکوله یه وقتایی با چادر گل گلی میاد تو کوچه. ولی با مانتو ک میاد پلنگیه واسه خودش

عزیزم ۱۶ سالشه اصلن بچه نیست اصلن 

لطفا به خودت الکی روحیه نده که بچه هست والا من ۱۶ سالم تموم شد ازدواج کردم خوب و بدم تشخیص میدادم 

اما بچه های این دوره زمونه خیلی خیلی باهوش تر از این حرفان 

همینوبگونمیدونم دردشون چیه پسرای خیلی قشنگترازهمسرمن بودبراش ولی زل میزدخودشم باعشوه😐😐

انشالا همیشه خوشبخت باشید و چشم بد ازتون دور

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀