ماه قبل شوهرم تو کوچه دختر حدود ۱۶ساله ایی رو بهم نشون داده گفته اینو میشناسی گفتم نه چطور. گفت این بچه انقد به من زل میزنه هروقت منو میبینه ک خودم خجالت میکشم منم گفتم ولش بچس تا اینگه امروز جلو در پارکینگ شوهرمو تو ماشین دید بهش سلام کرد و رفت داخل منو شوهرمم هاج واج مونده بودیم . خیلی فکرم مشغول شده نمیتونم بخابم. چرا ب من سلام نکرد ینی چی این کار چرا هرجا شوهرم میره اونم هس
علت اینکه چرا همه جا هست و به همسرش توجه میکنه رو بپرسه
اگه انکار کنه چی یا بزاره جنگ و دعوا و کولی بازی ...شایدبپرسه مامانش کیه باباش کیه کدوم خونه ان اینطور بهتر باشه مثلا بگه من شما رو میبینم هرروز دختر خانوم خونه اتون کدومه اسم مامانت چیه ...
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
این دخترکه میگم خوشگلم بود میگن نگاه باباش بزورمیکنه همه میگن من ازشوهرم سرترم ولی نمیدونم چرااونجور ...
انگار مرد مجرد نیست واقعا
گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
نمیدونم والا ولی میگم حالا احتمال اینکه قضیه عشقی هم نباشه هست به نظرم بپا اگه سوپری رفت توام برو بعد با یه لبخند باهاش ارتباط برقرار کن و حرف بزن که امتحاناتتونو انلاین دادید دوست پسر داری ........ببین حرف حسابش چیه
گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀