2777
2789
عنوان

ینی به شوهرم علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 83 پست
انشالا همیشه خوشبخت باشید و چشم بد ازتون دور

ممنون مهربون ان شاءالله همچنین

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۱۶ سالشه اصلن بچه نیست اصلن  لطفا به خودت الکی روحیه نده که بچه هست والا من ۱۶ سالم تموم ...

منم تو اون سن همه چی حالیم بود . چیکار باید بکنم الان اینو نمیدونم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
دختر بچه ها به شوهر منم خیلی زل میزنن نمیدونم چرا..شوهرم چشماش رنگیه گفتم شاید واسه اون جلب توجه می ...

اخه این عفریته تو ساختمون خودمونه همش میبینه شوهرمو این بار ب خودش جرات داد بهش سلام کنه . من اصلا ادم حساسی نیستم تو خیابون کلی دختر ب شوهرم نگاه میکنن عین خیالم نیس

حتی یدفعه تو مطب یه دختری اومد گیر داد نشست کنارش ..به من گفت میشه باهاتون دوست بشم شمارمو گرفت هیچ وقت زنگ نزد 

اسمش رها بود خیلی خیلی خودش خوشگل بود نمیدونم باز بعضی هارو..من آخه کلا حساس نیستم ..فقط میگم هواست به رفتار با فامیل باشه ..توهم نزنن تحفه ای هستن .‌بعضی زنا رو که دیدین

ی دوستی دارم فک می کنه همه روش کراش دارن😓

اخه این عفریته تو ساختمون خودمونه همش میبینه شوهرمو این بار ب خودش جرات داد بهش سلام کنه . من اصلا ا ...

اهمیت نده. به شوهرت بگو کمبود پدرشو حس می کنه ..بگو حتما پدرش براش کم میزاره..واقعا تو شان ت نیست بری چی بکی بهش..به همسرت بگو جواب سلام نده ..بگو بچه اس یکی می بینه شر میشه

واقعا همین هم هست ..دختر بچه چون خطر و نمی شناسن برای آدم دردسر درست میکنن..وقتی بی توجهی ببینه خودش میره 

استارت من موضوع را به همسرم گفتم  میگه با توجه به این که سن همسرت با اون خانوم زیاد نیس خیلی ح ...

ممنون بخاطر پیگیریت . ینی ممکنه شوهرم فریبشو بخوره . شوهرم مجردیشم زیاد اهل دوست دختر و اینا نبود

اهمیت نده. به شوهرت بگو کمبود پدرشو حس می کنه ..بگو حتما پدرش براش کم میزاره..واقعا تو شان ت نیست بر ...

من فکر میکنم خیلی وقته ب شوهرم سلام میکنه اون بهم نمیگه الان ک فکر میکنم میگم امروز شوهرم همچین متعجب نشد از سلامش