2777
2789
عنوان

من چه غلطی کنم ؟ خواستگار

409 بازدید | 37 پست

سلام من ۱۷ سالمه از لحاظ قیافه خوبم و خانواده خیلی خوبی دارم و دارم برای کنکور میخونم  نوه عموی پدرم که میشه برادر زنداییم اومده خواستگاری ۲۲ سالشه  خونه ماشین پول گواهینامه سربازی کار پول در حد خود داره   خودش اول پیام داد تو واتساپ(زنداییم شماره منو فکر کنم داده)  معرفی کرد خودشو گفت من از شما خوشم اومده میخوام بیام خواستگاریتون اول میخوام جواب شما رو بدونم  به خانواده تون لطفا نگیر من به مامانم و خواهرم گفتم جواب دادم  که (من چیزی به خانواده نگفتم ولی باید خیلی فکر کنم) پدرش همون شب ساعت ۱۲ شب اومد در خونه اجازه برای خواستگاری  پدر و مادرش اومدن  و همه راضی بودن تا اینکه یکدفعه برادرم نظرش برگشت و منفی شد مادرم صحبت کرد باهاش و راضی کرد منو اون آقا دو شب پیش حرف زدیم برای حجاب و کار تحصیل دانشگاه و رفت وآمد خانواده و صحبت کردیم    ولی یه مشکلی هست این آقا مادر زادی دهانشون کج هست ۲ بار عمل کرده خیلی بهتر شده راستش من خودم کمی از صحبت های منطقی شون خوشم اومد  ولی الان دو دلم نمیدونم چهره زیاد برام مهم نیست اما  نمیدونم گیجم و اینکه داییم ۱۰سال تو خانواده اون هاست  خیلی خیلی از اخلاق و رفتار تایید کرد و میدونم مرد بالغ و عاقل و مستقلیه  و خونه جدا میخره  مادرش و خواهرش و پدرش کلا خانوادش منو خیلی دوست دارن معلومه ولی چهره و خوب طایفه اونا خوب نیست خودش گفته که من دنبال زندگی آرام   راهنمایی کنید  قبول کنم پدر و مادرم خیلی راضین  ولی برادرم نه  چه کنم؟؟؟؟؟

خواهری که امضا مو دیدی  لطفا برای قبولی تو کنکور صلوات بفرست 💐💐💐💐😘😘😘😘

دوستششش داری خب قبول کن 

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم از اینکه با چهره کنار نیام موقع خندیدن خوب نیست ولی حالت معمولی خوبه

خواهری که امضا مو دیدی  لطفا برای قبولی تو کنکور صلوات بفرست 💐💐💐💐😘😘😘😘

باید ببینی برادرت دلیلش برای مخالفت ، درسته یا نه

ظاهرش باید ب دلت بشینه، اگه نشسته دیگه مهم نیست ک لبش کجه یا صافه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

ببین این آقا موقعیتی داره که الان خییییییلی از جوونا یکیشم ندارن قیافه بعد یه هفته عادی میشه باور کن اینجوری که تو میگی من میگم ولش نکن

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻