2777
2789

سلام خانوما 

میخاستم بدونم کجای تهران کدوم مغازه یا پاساژ لباس ارزون و خوب داره والا دور ور ما تیشرت شلوارکا همه بالا ۵۰ تومن و شلوار خونه ای واس پسرم خریدم ۷۰ تومن 😥 حیفم میادتو خونه تن بچه ها کنم خدا خیرتون بده هرکی قیمت مناسب میشناسه معرفی کنه ممنون

هم برای پسر هم دختر

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکیفیت همین قیمتاس،ولی هفت حوض بعضی مغازه ها میتونی البته برای خودت توخونه ای تیکه ای 28تا30پیداکنی

واس خودم قیمت مناسب خریدم ماشالله لباس بچه خیلی گرون شده😥😥

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
چاردونگه یه جمعه بازارداره به نسبت قیمتاش خوبه،پاساژامیرم یکی دوتامغازش لباس خونگی قیمت مناسب دارن ( ...

امیراکرم همونکه ایستگاه مترو داره؟؟

واس خودم قیمت مناسب خریدم ماشالله لباس بچه خیلی گرون شده😥😥

من برای پسرام تقریبا دوهفته پیش از هفت حوض خرید کردم بلوز وشلوارک خانگی 59تومن دخترونه هم خیییلی داشت،تاپیک آخرتون روگزاشتم علاقمندیم تاسرفرصت مطالعه کنم،یه سوال؟امسال پسرم باید بره پیش 2ولی بهخاطر کرونا نمیزارم نظرتون چیه؟خونه خودمون کاردستی،دوربری،خمیر ورنگ آمیزی ونقاشی داریم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
اره یه طبقه مخصوص کودک داره دوتامغازش لباس خونگی قیمت مناسب داشتن بگردان شاالله پیدامیکنی

خدا خیرت بده برات صلوات فرستادم😍

من برای پسرام تقریبا دوهفته پیش از هفت حوض خرید کردم بلوز وشلوارک خانگی 59تومن دخترونه هم خیییلی داش ...

بنظرمن واحب نیست من پسرمو آموزش روخواتی قران گذاشتم خیلی کاربردی تربود۰ اره تو خونه باهاش کارکنید مخصوصا دست ورزیشو قوی کنید باخمیربازی و برش با قیچی