2777
2789
عنوان

شوهر کردن پز ندارد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بهتره چه از خوشی هاتون چه دعواهاتون جایی نگی

اخه آدم فک میکنه طرف دوستشه‌.دوکلوم میای حرف بزنی.ولی واقعا دیدم تا از ناراحتیام گفتم خوشحال شده.واقعا همینه‌ دیگه دوستی وجود نداره

نه تنها پز دادن نداره,بعضی اوقات خجالتم داره  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
با اين تاپيك حس كردم حسوديت شده شايد اونا رفتارشون اينجوريم نبوده مگه چند سالته؟اينقد همه چيو ب خود ...

نه برای منم پیش اومده قبلا 

من ده ساله پیش تو سن ۲۴ سالگی ازدواج کردم دو بچه دارم 

دقیقا موقعی که دانشجو بودم از این بچه مچه های تازه عقد کرده به پست منم میخورد که به قول اسی کنج خنده تحویلم میدادن 😁😁

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

به نظرمن قبولیشون پز دادن داره چون خیلی سخته و زحمت زیاد میخاد

کسیکه افتاده باشه اصلا پز نمیده

نهایتا بال در بیاره از خوشحالی

ولی خودشو بالاتر نمیدونه.

چندتا دوست دارم همشون شهید بهشتی درس خوندن

اصلا باورتم نمیشه از بس خاکی هستن

اما یه دوست دارم ازاد تهران مامایی قبول شده

پوووف حوصلمونو سر میبره از منم‌منم کردناش!

این یه مثال بود که درک کنی منظورِ حقیقیمو

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بنظرم اینکه انتخاب شده باشی حس خوبیه هرچیزی ب جای خود  من خودم دارم پزشکی میخونم ولی یدونه خو ...

خب معمولا خواستگار پزشکا کم میرن ولی اونایی میرن خوبن☺

خب بعضی اینا پول حلقشونم داماد نداشت بده خانواده دختر دادن حتی بعد میاد برا من باد میندازه تو گلوش😯

اطرافیانم چند تا دانشجو پزشکی داشتیم معمولا زیاد خواستگار نداشتن ولی اونایی داشتن واقعا عالی بودن

چون هرکس بقول یه نفر میگفت هرکس اجازه نمیده به خودش دس رو دختر پزشک بذاره

هستی اتفاقا ولی خودشونو در حد مدرکت نمیبینن یطورایی!

چی بگم:/

نمیدونم چطو بقیه هفته ب هفته براشون خواستگار میاد😂من تا الان یکیشم ندیدم جواب رد بدم دلم خنک شه😂

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
بخدا که اکثرتون واسه یه پسر سر و دست میشکونید ولی اینجا دارین همچین حرفی میزنید خیلی عجیبه 😂✋

اره حتما برای بیکارای بی عارکه خرجشونم باباشون میده😏

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست
دقیقاااا من کار زندگیشون ندارم به من مربوط نیس ولی عجب پز میدادن همش تیکه😐 یه جور از بالا میدیدن ...

منم از پز دادن بدم مباد....من کلا با دخترای فامیل خوب بودم تو مجردبم وقتی یکی یکی عقد کردن همچین خودشونو میگرفتن انگار چه خبرهههه....

ولی من ازدواج کردم هیچ تفاوتی تو رفتارم ایجاد نشد مگه چی شده که ادم خودشو بگیره روال طبیعی زندگیه