2777
2789
عنوان

شوهر کردن پز ندارد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 124 پست
نه 😐 خیلی رو مخم بود اخه یکیشون شوهرش قبلا خواستگار خودمم بوده هی یه نگاه به من میکرد هی پوزخند&nb ...

اینو منم تجربه کردم با اینکه متاهلم😂😂😂😂

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نگفتی اینا پروفایلشونم میزارن به زندگیم وان یکااااد اویزان میکنم شاید در این حوالی کسی دیده اش ت ...

دقیقاااا من کار زندگیشون ندارم به من مربوط نیس

ولی عجب پز میدادن

همش تیکه😐

یه جور از بالا میدیدن خودشونو😦

انگار زن پرفسور سمیعی شدن😐که البته کلا زن هرکی بشه ادم پز نداره بخدا😬

موندم چه مهندسی بوده دختر 18 ساله گرفته

میخواسته همیشه ازش سر تر باشه

و روش حکومت کنه

وگرنه خیلیاشون میتونن خانوم مهندس بگیرن

اما چون حکومتشون زیر سوال میره اینکارو نمیکنه

البته این نظرمنه!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

دقیقا

یه همکلاسی داشتم ۱۵ سالگی ازدواج کرد حتی درسشم ادامه نداد که دیپلم بگیره حتی

یه سال بعد از ازدواجش مامانش منو دید گفت چرا ازدواج نمیکنی=//// و شروع کرد از دامادش تعریف کردن😂😐

یه جوری هم افتخااااار میکرد که دخترشو زود شوهر داده که نگو

حالا پسره هم نه تصحیلاتی نه خانواده ای هیچ چیزییییی نداشت

میخواستم بهش بگم بنظرت بابای من منو به همچین آدمی میده اصلا؟😐 یا من خودم قبول میکنم با همچین آدمی ازدواج کنم؟ 

بیا با هم بریم تو افق    

دستتو بده ی وق گم نشیم  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
پزشکی تهران و برق شریف هم پز دادن نداره تا زمانیکه اون مدرک به ،کمک به خلق خدا منتهی نشه! عیب ند ...

به نظرمن قبولیشون پز دادن داره چون خیلی سخته و زحمت زیاد میخاد

فقط طلاق

حالا زیادم ربطی به سن نداره زنای گنده دیگه هم دیدم که تا دوتا مجرد میبینن دلسوزی میکنن  واااای ...

وای 😂😂😂از اینا که راه میرن جیرینگ جیرینگ صدا میدن 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

من اصلا قصد ازدواج ندارم حالا یه جاهایی شوخی میکنم 

به خودمم نگرفتم 

ولی استارتر راست میگه مابچه دختر عمو داریم ۱۷سالشه ازدواج کرده انقدر کلاس میزاره انگشترش رو هی به من نشون میده میگه حلقه ازدواجم رو دیدی 😐😐 به خدا دیوونمون کرده

بنظرم اینکه انتخاب شده باشی حس خوبیه هرچیزی ب جای خود  من خودم دارم پزشکی میخونم ولی یدونه خو ...

هستی اتفاقا

ولی خودشونو در حد مدرکت نمیبینن یطورایی!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا