واقعا چرا اینقدخیانت زیاد شده چرا تو نی نی سایت خیلی از تایپیکا درمورد خیانت همسره پس اینجوری که هیچ کس خوشبخت نیست واقعا من میترسم ازدواج کنم اینقد از این چیزا دیدمو و شنیدم نظرشما چیه؟
اره بابا فکرتو درگیر نکن،،، بیشترش دروغه،،، یه خانمی چند وقت پیش گف خیانت دیدم و کلی بازدید خورد و بعد گفت میخام جدا بشم و.... بعد رسید به جایی ک میخواست پز دارایی هاشو بده ک من یک میلیارد دارم میخام خونه بخرم و یه عالمه چرند پرند بعد مشخص شد دروغ میگه
خب زندگیدور برتون و داخلش نیستید شاید یکی از خانمای ک اینجا خیانت دیده همون اقوام باشن...کی میدونه ...
والا همه ی مردای دور وبرم از صبح تا شب سرکارند،،کاراشونم مردونست..هیچ زنی رو نمیبینن...شبم خسته میان استراحت...اصلا فرصت اینکارها رو نمیکنن...به نظرم به شغل مرد هم بستگی داره...
من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
اره دیگمردا ک بودن...خانما کمتر بودن الان کامل برعکسه هر رنی با سه چهار تا هست همین کانالای صیغه ...
نه واقعا دینم اینو نمیگه خدا خودش تو سوره نسا گفته اگر میتونید عدالت برقرار کنید میتونید چندتا زن بگیرید اگرنه هم که همون یکی بسه اینا که خدا رو نمیتونن گول بزنن
ببین اول بر میگرده به انتخاب آدم...خانواده همسر..خودش وروابطش...
واینکه طرف مردباشه نه نر....واینکه گذشت هم واسه مرد هم واسه زن تو زندگی زناشویی....من خیلی وقتها اوایل زندگیم از مسایل جزئی چشم پوشی کردم و الان دارم ثمرشومیبینم..سعی کنیم فضای زندگی آرام ودورازتشنج باشه ...مطمئن باش هیچوقت زندگیتواینجورازدست نمیدی
بابا خیلیا هستن دارن کار ضد فرهنگی میکنن تو این سایتا و...
اینجا هم که سایت مادرای جامعه ست.
مطمئنم اینجا هم هستن
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
از اون 10 درصدم 5 درصدش تهمت و مبالغه س الکی بزرگش میکنن
من ک حس میکنم انگار زن آفریده شده ک با شک و ترس زندگی کنه
میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟. و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟ یچیز دیگه میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن