2777
2789
عنوان

شباهت جنین اهدایی به پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 50553 بازدید | 141 پست
وای مرسیی میشه درخواست کرد چند قلو باشه؟

خواهش می کنم. معمولا سه تا جنین انتقال میدن. ولی اینکه همه جنین ها جذب بشن یا مثلا یکی دفع بشه دو تا جذب بشه. بستگی به خواست خدا داره. من دفعه اول یه جنین جذب شد. و دفعه دوم هم سه تا جنین انتقال دادن که دو تا جذب و دوقلو شدن. از خدا می خوام به زودی دامنت پرشکوفه بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبین ممنون میشم راهنماییم کنی بوت شکل خودته

سلام. ممنون. خوبم. بعد از کلی دارو و درمان و سالها رفت و آمد و هزینه و ............. در نهایت تخمک خریدم. و با رحم اجاره مادر شدم. مسیر سخت و طاقت فرسا و پر هزینه و پراسترس. اما بچه هام انقدر شبیه خودم هستن. حتی مژه هاشون. حتی طرز حرف زدنشون. 

سلام. ممنون. خوبم. بعد از کلی دارو و درمان و سالها رفت و آمد و هزینه و ............. در نهایت تخمک خ ...

شما که رحم و جنین گرفتین چطور بچه هاتون شبیه خودتون هستن ؟. من فقط تخمک اهدایی گرفتم رحم خودم بود بچه هام اصلا شبیه من نیست . 

برام جالبه  خوبه که به همچین احساس خوبی داری برات خوشحالم 🌹🌿😊

ممنون. خییییییییییییییییییلی خوشحالم . خدا کمکم کرد و مادر شدم. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییلی ازت ممنون

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله  و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم  از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده

09129677968اینم تلفنشون  

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله  و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم  از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده

09129677968اینم تلفنشون