2777
2789
عنوان

شباهت جنین اهدایی به پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 50618 بازدید | 141 پست

نه مراجع حلالش کردن حتی رهبر چون توش رابطه و حتی دست زدن نیست .نه اهدا کننده را میبینی نه اون شما را می بینه..اسپرم اهدایی هم قانونی هم‌حلال ..ملیون ها نفر تو ایران با اسپرم اهدایی باردار شدن..اسپرم اهدایی بهتر از جنین اهدایی هست...بچه از خودته دیگه.ولی جنین از خودت نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من گرفتم . اصلا پشیمون نیستم. بچه م خیلی خیلی شبیه خودمه

سلام تورو خدا اگر هنوز فعال هسین بیاید یکم‌بگید من شبو روز دارم گریه میکنم جنین گرفتم ولی جرات انتقال دادنش رو ندارم 

اصلا نترس مهم اینه که مادر بشی الان خیلی ها با همون اهدایی هم مادر نمیشن انشاله بهترین ها برات اتفاق ...

عزیز دلم شما جنین اهدایی گرفتی؟

من جنین دارم اهدایی هست ولی جرات انتقال دادنش ندارم .سنم داره بالا میره میترسم ولی جرات ندارم .

اگر امکان داره ازخودت بگو از بچه ها بگو 

مرسی اجی جون به ۱۰ رسید پنج شنبه انتقالمه دعام کن

اهدا کنندتون رو دیدین ؟الان حسون چطوره ؟

من فقط بچه اهدا کننده رو دیدم .ماشالله خدابراش نگه داره دختر زیبایی هست اما من جرات‌نمیکنم 

سلام تورو خدا اگر هنوز فعال هسین بیاید یکم‌بگید من شبو روز دارم گریه میکنم جنین گرفتم ولی جرات انتقا ...

سلام. من هستم. انشااله جنینهات به زودی انتقال بدی و به شادی مادر بشی. این حالتهای شما رو خوب درک می کنم

اهدا کنندتون رو دیدین ؟الان حسون چطوره ؟ من فقط بچه اهدا کننده رو دیدم .ماشالله خدابراش نگه داره دخ ...

من ک کلا جنینام منفی شد انتقالش ولی باهاش روبرو نشدم و عکسشو دیدم،حس خوبی دارم الان اوایل حسم خاص بود ولی الان فقط میخوام مثبت شم و بچم بمونه و سالم باشه فقط همین اصلا دیگه واسم مهم نیس هیچی گلم،فقط ب بچت فکر کن و لذت ببر خدا ایشالا واست نگه داره و بمونن واست

سلام میشه بگید چقد تو نوبت بودین؟

منظورت نوبت رحم اجاره است؟؟؟؟؟ الان که سالهاست که دیگه نوبتی نیست. و کاملا توافقیه. چون از فعالیت این واسطه و دلالها بیشتر از نصف کرج فروشنده تخمک و رحم اجاره هستن و یه بخش زیادی از جنوب تهران که رحم اجاره میشن. نوبتی دیگه نیست. توافقیه. اگه از نظر مبلغ به توافق برسین و مورد تایئد دکتر باشه انتقال میدن

نه نوبت جنسن اهدایی 

مدارکتون کامل باشه. حداکثر دو ماه. هر چند خودتون هم می تونید جنین اهدایی معرفی کنید. چون خیلی ها الان هم تخمک هم جنین اهدا می کنن. اگه خودتون از واسطه یا دلال که بگیرید نیاز به نوبت هم ندارید