2777
2789
عنوان

شباهت جنین اهدایی به پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 50564 بازدید | 141 پست
من اهدایی گرفتم الانم دوقلو باردارم  روالش اینه باید اول به مرکز مورد نظرت مراجعه کنی درخواست ...

عزیزم منم اهدا کننده گرفتم توی گاندی پنج تاش جنین شد امروز،شما چند تا انتقال دادی دوقلو شد گلم؟

عزیزم منم اهدا کننده گرفتم توی گاندی پنج تاش جنین شد امروز،شما چند تا انتقال دادی دوقلو شد گلم؟

من دوتا انتقال دادم جفتشم خدا رو شکر گرفتن 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم اجی،اهدا کنندم ده تا تخمک داد پنج تاش جنین شد امروز،ضخامتم بره بالا انتقال میدم خیلی حس خاص ...

انشاله ضخامت اندوت هم اوکی میشه انتقالت مثبت میشه

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
نه به هیچ عنوان نمیگن چون از لحاظ قانونی مشکل داره 

همینجا یکی بود میگفت خووهر شوهرم بع شوهرم گفته بیا اسپرم بده به داداشت 

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
تخمک یکی دیگه و اسپرم شوهرم با رحم اجاره. ولی بچه ام کپی خودمه. حتی طرز حرف زدنش. صورتش. اخلاقش.

الان نه تخمک مال شماهست نه رحم چطور شد شبیه تو شد

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
عزیز تاکید داشتید که پدر و مادر جنین به شما شباهتی داشته باشند؟ امکانش هست اصرار کنیم؟ 

نه. من تاکید نکردم‌. نخواستمم اهدا کننده رو ببینم. اما اگه هر جزییاتی مدنظرت باشه. میگی. مثل اون بهت معرفی میکنن