2777
2789
عنوان

مدرک تحصیلی چقدر مهمه به نظرتون

128 بازدید | 23 پست

چقدر روی شخصیت 

مودب بودن 

کار بلد بودن 

انسان خوب بودن 

مهارت داشتن 

سلیقه داشتن 

خلاق بودن 

اجتماعی بودن 

تاثیر میزاره؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره من دکتر دیدم ک بی شخصیتدیپلمه هم دیدم ک با شخصیت

درسته گلم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بنظرم مهمه نه برا مدرکشش برا اینکه اون ادم دو یا چهار یا بیشتر تو یه اجتماع باسواد و ووو زندگی کرده ...

بله عزیزم درسته 

تحصیلات خیلی مهمه چون وقتی مغز انسان پرورش پیدا میکنه ناخودآگاه انسانی با اراده صبور میشه و این باعث میشه اخلاقش بهتر شه و کلا چند لول بالاتر از یه آدم بیسواده

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

به نظرم اصلا مهم نیست کساییو دیدم که از نظر شغلی و سواد خیلی بالایی داشتن ولی شعور صفر

منم دیدن همچین آدمایی گلم 

تحصیلات خیلی مهمه چون وقتی مغز انسان پرورش پیدا میکنه ناخودآگاه انسانی با اراده صبور میشه و این باعث ...

کسی که لیسانس داره با کسی که دکترا داره چه فرقی میکنه گلم از لحاظ شخصیت؟

خیلی مهمه معمولا اونایی هم که خودشون درس نخوندن اصرار دارن که تحصیلات شعور نمیاره حالا انگار همه تحص ...

و البته اونایی که درس خوندن فک میکنن تحصیلات همه چیزه و کسی که درس نخونده جایی تو جامعه نداره گلم 

من امسال دیپلم گرفتم دارم تصمیم میگیرم برم دانشگاه یا نه 

خود فرد به خاطر تجرباتی که به دست میاره نسبت به قبلش بهتر میشه ولی نمیشه گفت آدمی که دکتری داره از ا ...

درسته گلم

کاملا موافقم