در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم هیچ نگران نشو بچه همینه برو تو کانال تلگرام دکتر خیراندیش و اونجا سرچ کن استفراغ یا استفراغ کودک طبق دستورات عمل کن تو این وضع بچه رو نببر بیمارستان،گل گاو زبون هم بهش بده
بيدارشديه كم شربته آبليموبده آبليموي طبيعي باشكرخيلي كم بده بخوره يه شربته دميترون كودكان هم بده تبش هم يه استامينفون بده بنظرم سرماخورده دخترمن ازبچگيش تاسه ياچهارسالگيش هرباربارسرماميخوردشبه اول بالامياوردبخاطرآلرژيه بزرگتربشه خوب ميشه،،من چيزي نميدادم ميخابيدبعداستامينفون وشربته سرماخوردگي ميدادم كم كم باخواب واستراحت خوب ميشد
عزیزم دختر منم اوایل کرونا همینطور شده بود شیر میدادم بهش بالا میوورد بردم دکتر دو سه تا دارو داد که دخترم اصلا نخورد فقط براش شیاف میزاشتم یکی دوروز تب داشت و بعد خوب شد خداروشکر
شما فقط حواست به تبش باشه و براش شیاف بزار انشاالله زودی خوب میشه