2777
2789
عزیزم دختر منم اوایل کرونا همینطور شده بود شیر میدادم بهش بالا میوورد  بردم دکتر دو سه تا دارو ...

خیلی نگرانم.الانم خابه .تبش بد نیس خداروشکربالا نرفته.دکتر یه دوساعت دیگه میاد.یعنی نگران نباشم؟

خیلی نگرانم.الانم خابه .تبش بد نیس خداروشکربالا نرفته.دکتر یه دوساعت دیگه میاد.یعنی نگران نباشم؟

نمیدونم خودت باز شرایط بچت رو بهتر میدونی عزیز

به نظر من فقط حواست به تبش باشه تا خدا نکرده بالا نره که خطر ناک میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال خیلی زیاد رودل کرده ببین چی خورده سر دلش مونده بهش یهچیزی بده یا بیاد بالا یا بره پایین مثلا خاکشیر با یخ بشور با نبات و گلاب بده بخوره

یعنی چیزی نیست الانم خابش میاد لازم نیس چیزی بدمش؟

نه وقتی معده بچه ملتهبه و هی بالا میاره بهترین کار اینه که چیزی ندی بخوره تا یکی دو سه ساعت آروم بشه بعد با سوپ خیلی سبک یا مایعاتی که شیرین نباشه خیلی کم بهش بده یا همون شیر خودت

ولی در هر صورت اگه ادامه داشت باید ببریش دکتر.