2777
2789
عنوان

بی جنبه ها بخونن !!!

360 بازدید | 38 پست

ولی خب من میگم وقتی تو فضای مجازی میای یکم جنبه هم با خودت حمل کن

لازم نیست وقتی با یه تاپیک حال نمیکنی و مطابق میل جنابعالی نیست گزارششو بفرستی 😁😉

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تو علت گزارش چی مینویسن؟؟ مثلا من ازاین خوشم نمیاد بترکون؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ولی قبول کنید بعضی از حرفا خیلیییی از حد گذشتن

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
الان تاپيك منو تركوندن مسخره ها

می تووووو 👹😑

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
کی گزارش زده ،🥺

چمیدونم یه بی جنبه ای

نی نی یار خیلی وقتا حذف میکنه .ربطی به گزارش زدن نداره

چقد بیکاره🤣

آره ریپلای کردی اومدم بخونم ترکید  چی بود عزیزم

گفتم خيلي ترسيدم جرعت نميكنم سرمو ازگوشي بلند كنم جايي رو ببينم

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
ولی قبول کنید بعضی از حرفا خیلیییی از حد گذشتن

اونا که اره ولی خب نه بخاطر یه سری حرفا الکی و پیش پا افتاده