۲۶..ن من بدبخت نمیشم میدونم..اما خوشبختم نمیشم..و اینکه عشقمون زیاده..اگه تا الان جدا نشدیم بخاطر عشقی ک بینمون بود هس.الهی من دورش بگردم چقدر دلم براش تنگ شده..
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۲۶..ن من بدبخت نمیشم میدونم..اما خوشبختم نمیشم..و اینکه عشقمون زیاده..اگه تا الان جدا نشدیم بخاطر عش ...
الان جدا شدین یا نشدین من هنگ کردم به نظرم حس شما عشق نیست یه چیز دیگه س.نمیدونم چیه اسمش
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
چه ربطی به حقارت داره عزیز من...اسی میگه به شوهرش گفته بیا پیشم بخواب گفته نمیام..همینکه گفته بیا پی ...
من تجربه ام تقریبا بد نیست حدود 11ساله متاهلم فکر میکنم گفتن جمله ی بیا پیشم بخواب کارو بدتر کنه ولی رفتن قابل قبول تره من گاهی که همسرم جدا میخوابه پشتیمو برمیدارم میرم کنارش دراز میکشم بعد یه چند دقیقه الکی هی خودمو میزنم بهش که یعنی خوابم نمیفهمم واونم...... دیگه این میشه عامل اشتیمون🤣😅
منم شوهرمو دوسدارم اونم منو. دوسداره ولی خیلی کتک میزنه منو. منم مجبورم ازخودم دفاع کنم چنگش بزنم هم ...
تا میخوره بزنش کم نیار اگه بده بره اونم بده اکه خوبه بره تو هم خوبه
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
شاید خانواده ها دخالت میکنن ولی اگه همسرت مثل من شمارو چندسال با سورفتارهاش عاصیتوت کرده جدابشین به ...
من که مشکلی ندارم🤫