2777
2789
عنوان

بچها تاحالا شب جدا ازهمسرتون خابیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 168 پست
وایییی شوهرش نمیاد این بره حقارت تا کجا

چه ربطی به حقارت داره عزیز من...اسی میگه به شوهرش گفته بیا پیشم بخواب گفته نمیام..همینکه گفته بیا پیشم بخواب چه فرقی با رفتن داره...بعضی مرد ها مغرور و لجبازن باید با یه سیاست خاص رفتار کرد باهاشون که هم به مقصود خودت برسی هم شوهرت احساس شکستن غرور نکنه...قهر طولانی بی تفاوتی و سردی میاره...چه اشکالی داره ادم برای تداوم زندگیش گاهی رو غرورش پا بذاره

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دعوا میکنیم .بیشعور میدونه از سایمم میترسم میره بیرون میخوابه من اتاق برقو روشن میزارم تا صب از ترس نمیتونم بخوابم اگم خواب باشه یواشکی برم پیشش فرداش میگه بدون تو خوابم نمیبره بهم تیکه میندازه

خدایا خودت کمکمون کن

الانم بگیر راحت بخواب از صبحم که بیدار شدی خیییییلی عادی رفتار کن انگار بحثی نبوده وقهر نیستی حرف بزن باهاش حتی اگر جواب نداد نگو چرا هیچی نمیگی برو به کارات برس چند بار حرف بزنی اونم به حرف میاد باز فردا شب برو تو تختت اومد اومد نیومد هیس

اینجوری به حرفش میاری وقتیاشتی کرد بگو از دستش ناراحتی که کتکت زد ولی با ملایمت هیچ وقتم تو زندگیت از کلمه ی قهر واشتی استفاده نکن حالت بچه بازی داره

ما دو تا بچه داریم ولی اصلا شوهرم خوشش نمیاد بچه ها یه ذره هم بیان پیشمون مخصوصا وسطمون.حتی اگه نزدیک صبح هم بیان پا میشه میبره میزاره سرجاشون دوباره میگیره میخابه .وقتایی هم که قهریم خیلی بدش میاد از جدا خوابیدن و اکثرا بد خواب میشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
دلیل جداشدنتون رو میتونین بگین ؟البته اگه دوست داستین

عدم تفاهم..انگار اصلا زبون همو نمیهفمیم..اما بشدت عاشق همیم..ولی انگار عشق دیگه معجزه نمیکنه...اتگار از دوریش داره روحم از تنم جدا میشه...

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
چه ربطی به حقارت داره عزیز من...اسی میگه به شوهرش گفته بیا پیشم بخواب گفته نمیام..همینکه گفته بیا پی ...

چی بگم نظر شما محترمه... اما اگه من به شوهرم بگم بیا اون نیاد عمرا برم پیشش هرچقدر برم جلو اون ازم دورمیشه ....خلاصه اینکه غرورم بهم اجازه نمیده