2777
2789
عنوان

نامزدم میخواد ولم کنه😔چیکار کنم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 104 پست
😔💔ای خدا مقصر منم؟

والا این یه مکالمه عادی بین دختراس دیگه

من که چیز عجیبی ندیدم

من و شوهرم کسی خوشتیپ و قیافه باشه چه زن چه مرد تعریف میکنیم که مثلا فلانی خوش پوشه خوش تیپه موقره یا فلانی لوس و بدرد نخوره

کسی هم بدش نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دیروز سر اینکه گفتم فلانی داماد خوبی هم گیرش اومده دعوا درست کرد که چرا زن من باید درمورد مرد غریبه نظر بده وفلان.۱۲ ساله زنشم و۳ تا بچه دارم.بنظرم شما مقصری یه کوچولو.ولی درست میشه غصه نخور.بهش بگو من اگه ریگی به کفشم بود پیاما پاک میکردم تو نبینی 

والا این یه مکالمه عادی بین دختراس دیگهمن که چیز عجیبی ندیدممن و شوهرم کسی خوشتیپ و قیافه باشه چه زن ...

اخه من ب کسی نگفتم خوشتیپ زبونم لال شه از دوستم بی عمد پرسیدم خوشتیپه؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

ببین مهم نیست مقصر کیه الان اون از یه چیزی ناراحت شده نباید احساساتشو بی ارزش بدونی بگی مگه من چیکار کردم و داری شورشو درمیاری و فلان هرچی بوده باعث ناراحتی همسرت شده توام باید درک کنی و از دلش دربیاری ولی حواست باشه خودتم خورد نکنی این وسط 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برمیگرده 

معلومه زود جوش میاره، زود هم خاموش میشه 

بهش زنگ نرن پیام نده، خودش برمیگرده