2777
2789

من بیست سالمه همه میگن خیلی با سیاستی و میدونی با یه مرد باید چطور رفتار کرد. خیلی با سیاستم تو زبون و حرف. اما به عمل که میرسه ساده ترین ادم میشم. 

یعنی جوریم که درست فکر میکنم اما اشتباه عمل میکنم. تو فکرم میدونم چی درسته چی غلطه. میدونم که سیاست چیه و چجوری میشه ادم با سیاست زندگی کنه اما نمیتونم تو زندگیم پیادش کنم و عمل کنم چرا 

درست فکر میکنم اما اشتباه عمل میکنم.مولا تو مشکلات یا دعوا تو ذهنم میگم راه درست اینه با این سیاست مشکل رو حل کنم اما تو عمل اونجوری نیستم 

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه به منم یاد بدی چیا میدونیمن نه بلدم نه میتونم عمل کنم

در مورد چی میخوای سیاست بگم.بپرس بگم.

همه چی رو بلدم اما نمیتونم عملی کنم 

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

منم همین جوری ام چیکار کنیم 🙁

در رابطه با چی

میدونم چیکار کنم با سیاست باشم ولیییییی تو عمل هیچییی😂🤦🏻‍♀️

تو عمل سیاست نداشته باشی با من فرقی نمیکنی که.مهم عمله‌.

در مورد چی میخوای سیاست بگم.بپرس بگم.همه چی رو بلدم اما نمیتونم عملی کنم

میشه درخواستمو قبول کنید

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

میشه درخواستمو قبول کنید

بله عزیزم 

منم همینم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻